Tym razem została zmieniona trasa w okolicach starego rynku, będzie mniej bruku, a więcej asfaltu.
Czekamy na rozrysowaną trasę - jak będę wiedział więcej, to oczywiście poinformuję. Wszyscy liczymy na jeszcze większą liczbę startujących na rolkach
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
2x pisałem żeby mi przysłali na @ i cisza jak widać...kelner pisze:A tak przy okazji - to juz 7-my maraton w Poznaniu a na stronie glownej http://www.wrotkarstwo.pl jest logo z 6-ka.
A ja już zwiększyłem kwotę ubezpieczenia na życiezico pisze: Tym razem została zmieniona trasa w okolicach starego rynku, będzie mniej bruku, a więcej asfaltu.
Zbyhoo nie mart się może się nie zmarnuje jeszcze troche rynku zostało jest go mniej ale zawsze jest okazja na wykorzystanie ubezpieczenia. A co do maratonu to tylko żeby pogoda dopisała i najbardziej boje się zjazdu na malte bo rok temu była kraksa i to poważna i do tego jeszcze ludzie tam stoją a prędkość jest spora i jest wąsko. Może słówko organizatorom żeby kogoś postawili tam niech rozgania ludzi.A ja już zwiększyłem kwotę ubezpieczenia na życie .
Napiszcie, co potrzebujecie, zrobię otwarte pismo - mam zamiar pisać w innej kwestii, ale oczywiście podłączę Wasze uwagi.wełek pisze:A co do maratonu to tylko żeby pogoda dopisała i najbardziej boje się zjazdu na malte bo rok temu była kraksa i to poważna i do tego jeszcze ludzie tam stoją a prędkość jest spora i jest wąsko. Może słówko organizatorom żeby kogoś postawili tam niech rozgania ludzi.
Biegacze też biegną tam z prawej strony i trzeba się przez nich przebijaćwełek pisze:Zbyhoo nie mart się może się nie zmarnuje jeszcze troche rynku zostało jest go mniej ale zawsze jest okazja na wykorzystanie ubezpieczenia. A co do maratonu to tylko żeby pogoda dopisała i najbardziej boje się zjazdu na malte bo rok temu była kraksa i to poważna i do tego jeszcze ludzie tam stoją a prędkość jest spora i jest wąsko. Może słówko organizatorom żeby kogoś postawili tam niech rozgania ludzi.A ja już zwiększyłem kwotę ubezpieczenia na życie .
Dopisano!Alandy pisze:proponuje dodac, że na odcinkach na których jest bruk, zamknąć dla pieszych chodnik z jedenj strony
myślę że to znacznie ułatwiłoby nam życie, a przechodnion byc może je uratowało