enjoy
sorki za jakosc zdjec , wybralem te w miare wyrazne. jestescie po prostu za szybcy dla obiektywu
dodalem tez rapida
http://rapidshare.com/files/379726537/C ... 0.rar.html
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
odys_kg pisze:Super pogodaciut wąsko ale dało się !!
mam nadzieję, że do zobaczenia za rok !
dzięki wielkie dla nr 46 za współpracę
a tamhenio pisze:odys_kg pisze:Super pogodaciut wąsko ale dało się !!
mam nadzieję, że do zobaczenia za rok !
dzięki wielkie dla nr 46 za współpracę
Ja też uważem że ipreza była dobra, pomimo tego że dwa razy leżałem na pierwszym okrążeniu(zresztą nie tylko ja)i sporo asfaltu z Błoń mam pod skórą.Tobie również dziękuję i sorry że się dołączyłem do szybszej grupy, ale kilka okrążeń to nas troje pracowało,reszta się "wiozła" a i tak zostaliśmy we dwójkę.
sorry, sorry ale dopiero wczoraj dopiero i to prawie w nocy dotarłem do domu z Krakowa/Śląska.Luzak19:57 pisze:"WA MAĆ"![]()
Czy ja coś przegapiłem ?
Dlaczego "tutaj", w tym temacie "tak cicho"?
Alan - wiadomo, trąbił na maratończyków![]()
; (widziałem i SŁYSZAŁEM
![]()
![]()
)
ale Piotr B zawsze "wrzucał" aktualne wyniki![]()
![]()
Pozdro.
I to nas trzyma przy życiu PiotrPiotr B pisze:PS. Grzegorz - jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w tym sezonie!
Podobno to w moim przypadku to moja wina. Pojechałem z chipem od organizatorów, a na prawym bucie miałem własnego Champion Chipa i zostałem "zdyskwalifikowany" z powodu notowania tych samych czasów na dwóch chipach. Nikt jednak nie pomyślał (jest baza i można sprawdzić), że ten drugi to mój chip. Nagroda pal licho, ale wejście na pudło? szkoda. ale honor mój i Alana!!!....nie wspominając o Heniu, zwycięzcy w kategorii "młodzieży starszej M50"Piotr B pisze:Luzak19:57 pisze:"WA MAĆ"![]()
Brak na podium M50 Alana i Zbyszka - z powodu (nawet niewiem jakiego) karygodne. Firma od pomiaru czasu naprawdę powinna mocno sie tłumaczyć! I to napewno nie chodzi o nagrody!
PS. Grzegorz - jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa w tym sezonie!
podium bezcenneClapper pisze:
Podobno to w moim przypadku to moja wina. Pojechałem z chipem od organizatorów, a na prawym bucie miałem własnego Champion Chipa i zostałem "zdyskwalifikowany" z powodu notowania tych samych czasów na dwóch chipach. Nikt jednak nie pomyślał (jest baza i można sprawdzić), że ten drugi to mój chip. Nagroda pal licho, ale wejście na pudło? szkoda. ale honor mój i Alana!!!....nie wspominając o Heniu, zwycięzcy w kategorii "młodzieży starszej M50"