Nie miałem zamiaru być złośliwy wyprzedzając Cię, więc nie gniewaj się
A CO TY POWIESZ W TEMACIE CIĄGNIĘCIA GDY PO TYM JAK CIĘ WYPRZEDZIŁEM SAMA SIĘ ZŁAPAŁAŚ ZA MÓJ BIDON I JECHAŁAŚ TAK KILKA KILOMETRÓW ??
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Ty chyba sam nie wiesz o czym piszesz...krzgor pisze:Do: Bayya
Nie miałem zamiaru być złośliwy wyprzedzając Cię, więc nie gniewaj się. Po prostu dobrze się bawiliśmy i z nikim się nie ścigałem, co zresztą widać po moich międzyczasach, a twoje pyskówki popsuły nam frajdę z jazdy. Nawet na tym zdjęciu widać że nikt jej nie ciągnie, sama spokojnie jechała szybciej od ciebie.
A CO TY POWIESZ W TEMACIE CIĄGNIĘCIA GDY PO TYM JAK CIĘ WYPRZEDZIŁEM SAMA SIĘ ZŁAPAŁAŚ ZA MÓJ BIDON I JECHAŁAŚ TAK KILKA KILOMETRÓW ??

bayya pisze:Ty chyba sam nie wiesz o czym piszesz...krzgor pisze:Do: Bayya
Nie miałem zamiaru być złośliwy wyprzedzając Cię, więc nie gniewaj się. Po prostu dobrze się bawiliśmy i z nikim się nie ścigałem, co zresztą widać po moich międzyczasach, a twoje pyskówki popsuły nam frajdę z jazdy. Nawet na tym zdjęciu widać że nikt jej nie ciągnie, sama spokojnie jechała szybciej od ciebie.
Po pierwsze moim celem było zwalczenie szalenie niesportowego zachowania (mówiłam że puszczę się jak wasza koleżanka się puści), po drugie przejechałam tak 100m i jak zobaczyłam że nie przynosi to rezultatu to się puściłam, a Wasza koleżanka nie...
Po trzecie wcale nie jechała szybciej ode mnie co widać po finishu... Jak przestaliscie ją ciągnąć na Błoniach to została w szarym tyle - proponuję zajrzeć w wyniki skoro nie kojarzysz...
Po czwarte było to strasznie niesportowe zachowanie... nie ważne, że nie jechaliście po wynik, czy po życiówkę, bo ja też nie jechałam po to, bo życiówkę mam duuużo lepsząi było to niesprawiedliwe zachowanie w stosunku do innych dziewczyn które przyjechały za waszą koleżanką Natalią...
Po piąte pyskówki zaczęły się z Waszej strony jak tylko zwróciłam Wam pierwszy raz uwagę, że nie powinniście ciągnąć koleżanki...
A po szóste nadal uważam, że kobiety powinny startować osobno... ale to już inna bajka, skoro nawet wózkarzy nie umieli puścić osobno...
krzgor pisze:bayya pisze:krzgor pisze:Do: Bayya
PUŚCIŁAŚ SIĘ -![]()
![]()
SAM ODERWAŁEM TWOJĄ RĘKE NA JAKIMŚ ZAKRĘCIE, BO BYŚ TAK ZA MNĄ DO METY POJECHAŁA
Hmm... nie skomentuję tej wypowiedzi... mocno mija się z prawdą...krzgor pisze: JECHAŁAŚ ZE 100M - NIE ROZŚMIESZAJ MNIE,
PUŚCIŁAŚ SIĘ -![]()
![]()
SAM ODERWAŁEM TWOJĄ RĘKE NA JAKIMŚ ZAKRĘCIE, BO BYŚ TAK ZA MNĄ DO METY POJECHAŁA
Krzysztof! Zdjęcie nr.37 ! to już wiem gdzie tkwi tajemnica twego sukcesuToudi pisze:Zobaczcie te fotki:
http://picasaweb.google.com/Rufi.foto2/ ... onCracovia#