Z pewnością nie z taką pompą jak w Gdańsku, ale...
Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:
Re: Zapisy na Maraton Sierpniowy w Gdańsku
Ekhm... RollerDisco już było
Jak pamiętam w roku 1996, Poznań, dyskoteka przy Malcie 

Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami
Jakub "Zico" Ciesielski
Hej, tylko proszę o nie puszczanie muzyki pogo. Ha
- Pedro
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 2009
sorka za off topic - nie ma muzyki pogo, jest "taniec" pogo, który się tańczy/skacze do odpowiedniej muzy (rock, punk, hardcore itp.) ...
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: zbyt wolne
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
No i kolejni Goście z zagranicy:
dzisiaj potwierdzili swój przyjazd
Greetings from Tanzania Roller Skating Team Family.
We are happy to tell you that the Tanzania Roller team is ready to participate in this coming Roller Marathon to be held in Poland from 29th August, 2009.
Because, we are at our peak level of developing Roller Skating in Tanzania, we feel motivated to participate in this competitions.
The team of twelve (12) skaters and five(5) leaders are ready to participate.( Names, Date of Births and Passport numbers are ready)
Franco Edward Mutabazi,
PRESIDENT,
TANZANIA ROLLER SKATING ASSOCIATION.
dzisiaj potwierdzili swój przyjazd
Greetings from Tanzania Roller Skating Team Family.
We are happy to tell you that the Tanzania Roller team is ready to participate in this coming Roller Marathon to be held in Poland from 29th August, 2009.
Because, we are at our peak level of developing Roller Skating in Tanzania, we feel motivated to participate in this competitions.
The team of twelve (12) skaters and five(5) leaders are ready to participate.( Names, Date of Births and Passport numbers are ready)
Franco Edward Mutabazi,
PRESIDENT,
TANZANIA ROLLER SKATING ASSOCIATION.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
No przyjazd tej ekipy podnosi znacznie rangę maratonu!
Mamy już "ćwiartkę", mam nadzieje, że doczekamy też "połówki".*
*nie chodzi o najpopularniejszy w Polsce napój tylko odpowiednio o 250 i 500 uczestników.
Mamy już "ćwiartkę", mam nadzieje, że doczekamy też "połówki".*
*nie chodzi o najpopularniejszy w Polsce napój tylko odpowiednio o 250 i 500 uczestników.
-
Luzak19:57
- Ścigant 4x100mm
- Moje rolki: ...fajne ;)
- Jeżdżę od: 30 sty 2007
WSPANIAŁY to jest m.in. WOJTEK45
Pozdro.
P.S.
TFUUU..., ALE WAZELINA.
Pozdro.
P.S.
TFUUU..., ALE WAZELINA.
"Zdjąłem kimono,aby łatwiej wędrować, przerzuciłem przez ramię."
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
wszystkim którzy jeszcze nie odwiedzili strony maratonu sierpniowego w gdańsku i nie zapisali się na naszą imprezę przypominam,że warto. Chociażby z tego względu że pan Zimny ,"ojciec chrzestny " naszej imprezy na razie ma trochę więcej zapisanych osób niż my.Trzeba to zmienić.
Zapraszam; do rozdania będzie 600 medali i mnóstwo pucharów i innych baaaardzo ciekawych nagród; laptopów,sprzętu elektronicznego, sprzętu sportowego. Ot takie "przekupstwo".
Ale zapraszam i zapraszać będę cały czas do dnia zawodów.
I jeśli jeszcze ktoś nie wie to start zawodów jest o 10.00. w sobotę 29.08.2009 czyli na X race w Berlinie da się zdążyć.
Zapraszam; do rozdania będzie 600 medali i mnóstwo pucharów i innych baaaardzo ciekawych nagród; laptopów,sprzętu elektronicznego, sprzętu sportowego. Ot takie "przekupstwo".
Ale zapraszam i zapraszać będę cały czas do dnia zawodów.
I jeśli jeszcze ktoś nie wie to start zawodów jest o 10.00. w sobotę 29.08.2009 czyli na X race w Berlinie da się zdążyć.
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Zapraszam do przeglądnięcia ostatnich wpisów na liście startowej. Jest EGZOTYCZNIE
- zico
- Admin
- Moje rolki: SR Tarrega
- Jeżdżę od: 12 sty 1994
- Kontakt:
Jak się wpisze w google tą egzotyczną federację wrotkarską, to zobaczycie kto dowodzi tym całym show biznesemWOJTEK45 pisze:Zapraszam do przeglądnięcia ostatnich wpisów na liście startowej. Jest EGZOTYCZNIE
http://images.google.pl/images?hl=pl&q= ... a=N&tab=wi
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
Jakub "Zico" Ciesielski
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
No Kuba, za daleko się posunąłeś demaskując mnie
To miała być niespodzianka i w ramach Tanzania Roller Skating mieli wystartować najlepsi zawodnicy z Polski którzy przyjęli egzotyczne pseudonimy....
To miała być niespodzianka i w ramach Tanzania Roller Skating mieli wystartować najlepsi zawodnicy z Polski którzy przyjęli egzotyczne pseudonimy....
- grgur
- Ścigant 4x110mm
Chciałbym powrócić do tematu startu dzieci.
Do tej pory nie ma żadnych informacji nt biegów dla dzieci na Placu Zebrań Ludowych.
Nie ma też jasnej odpowiedzi na pytanie czy dzieci z rocznika młodszego niż kadet (1994/1995) będą mogły wystartować w półmaratonie za zgodą rodziców? Jeśli tak , to czy ich start przewidziany jest wraz z kadetami , czy razem ze startem głównym? Jaka w tym wypadku jest opłata za dziecko - 10 , czy 65 PLN? Moja 11-to letnia córka bardzo chce wystartować w półmaratonie , a ja oprócz dylematów czy pozwolić jej na to ze względów bezpieczeństwa , nie wiem , czy po prostu będzie to możliwe
......
Proszę o jasne wyjaśnienie sprawy.
I jeszcze raz w sprawie noclegów :
- czy o tym gdzie śpimy i w związku z tym ile płacimy dowiemy się na miejscu , czy można by taką informację dostać np drogą mailową i tym samym dokonać opłaty za nocleg już wcześniej drogą elektroniczną
pozdrawiam
Grzegorz
Do tej pory nie ma żadnych informacji nt biegów dla dzieci na Placu Zebrań Ludowych.
Nie ma też jasnej odpowiedzi na pytanie czy dzieci z rocznika młodszego niż kadet (1994/1995) będą mogły wystartować w półmaratonie za zgodą rodziców? Jeśli tak , to czy ich start przewidziany jest wraz z kadetami , czy razem ze startem głównym? Jaka w tym wypadku jest opłata za dziecko - 10 , czy 65 PLN? Moja 11-to letnia córka bardzo chce wystartować w półmaratonie , a ja oprócz dylematów czy pozwolić jej na to ze względów bezpieczeństwa , nie wiem , czy po prostu będzie to możliwe
Proszę o jasne wyjaśnienie sprawy.
I jeszcze raz w sprawie noclegów :
- czy o tym gdzie śpimy i w związku z tym ile płacimy dowiemy się na miejscu , czy można by taką informację dostać np drogą mailową i tym samym dokonać opłaty za nocleg już wcześniej drogą elektroniczną
pozdrawiam
Grzegorz
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Drogi Grzegorzu
w odpowiedzi na Twoje wątpliwości śpieszę Cię poinformować w odwrotności podniesionych przez ciebie kwestii
1.Noclegi - cena za nie jest podana na stronie w zakładce "noclegi". Należy podać ilość noclegów i na miejscu przy odbiorze nr startowych wpłaca się kasę do nas ( dotyczy to akademika AWFiS) i z wpłatą będzie się jechać na nocleg. W odniesieniu do akademików PG temat będzie ustalany w tym tygodniu.
2.Zawody dla dzieci: główny "macher" w tym temacie jest we Włoszech i myślę ze powinien zostać wywołany do tablicy.Co do zasady póki co dzieci niespełniające kryterium wieku będą miały swoje imprezy na Placu Zebrań Ludowych - ale za to odpowiada też kolega BP.( nieobecny póki co).Zawody dla dzieci mają mieć charakter zabawowy ale z medalami i tym podobnymi Opłata za nie wynosi 10 zł. Czy da radę aby młodsi jechali w półmaratoniee oficjalnie? Niech zadecyduje BP.Póki co regulamin tę kwestię opisuje jednoznacznie
Rozpiska startowa dla zawodów głó∑nych jest już gotowa i się wkrótce pojawi na stronie.
w odpowiedzi na Twoje wątpliwości śpieszę Cię poinformować w odwrotności podniesionych przez ciebie kwestii
1.Noclegi - cena za nie jest podana na stronie w zakładce "noclegi". Należy podać ilość noclegów i na miejscu przy odbiorze nr startowych wpłaca się kasę do nas ( dotyczy to akademika AWFiS) i z wpłatą będzie się jechać na nocleg. W odniesieniu do akademików PG temat będzie ustalany w tym tygodniu.
2.Zawody dla dzieci: główny "macher" w tym temacie jest we Włoszech i myślę ze powinien zostać wywołany do tablicy.Co do zasady póki co dzieci niespełniające kryterium wieku będą miały swoje imprezy na Placu Zebrań Ludowych - ale za to odpowiada też kolega BP.( nieobecny póki co).Zawody dla dzieci mają mieć charakter zabawowy ale z medalami i tym podobnymi Opłata za nie wynosi 10 zł. Czy da radę aby młodsi jechali w półmaratoniee oficjalnie? Niech zadecyduje BP.Póki co regulamin tę kwestię opisuje jednoznacznie
Rozpiska startowa dla zawodów głó∑nych jest już gotowa i się wkrótce pojawi na stronie.
- grgur
- Ścigant 4x110mm
Dziękuję za odpowiedź .WOJTEK45 pisze:Drogi Grzegorzu
I jeszcze jedno pytanie: czy przewidujecie możliwość rezerwacji noclegu w ww. akademikach również dla osób towarzyszących , w moim przypadku np. dla mojej małżonki?
Dobre pytanie. Ja z dwójką dzieci. Które chcą/będą startować w zawodach dziecięcych.grgur pisze:I jeszcze jedno pytanie: czy przewidujecie możliwość rezerwacji noclegu w ww. akademikach również dla osób towarzyszących , w moim przypadku np. dla mojej małżonki?
-
WOJTEK45
- Prześcignął Chuck`a...
Trudno Grzegorz żebyś ty spał w akademiku a żona z dzieckiem w Sheratonie. Noclegi mają być ,w ramach oczywiście "posiadanego limitu" dla wszystkich. Póki co luzy są.