lepsze wyniki uzyskuje się przy takim dopingu...
gloria ,chwała ...to na pewno cieszy ,każdego. i mobilizuje stale do większych sukcesów ,
a mówienie,że chce się sprawdzić siebie,to tylko dla siebie...
Dużo sukcesów.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
żarówkę wynalazł Edison, wzmacniacz- Tihobzdonov, a tłumik- GromkopierdovPantera pisze:" Jest wyscig i tyle.Moze niektorzy opowiadaja zonom dziewczynom i kochankom ile to nie polkneli km ? "
Ale ,to sprawdzone,że jest chęć imponowania kobiecie,dziewczynie,chłopakowi..
lepsze wyniki uzyskuje się przy takim dopingu...Zresztą jeżeli są igrzyska,walka,to i publiczność,
gloria ,chwała ...to na pewno cieszy ,każdego. i mobilizuje stale do większych sukcesów ,
a mówienie,że chce się sprawdzić siebie,to tylko dla siebie...
Dużo sukcesów.
Popieram pomysł przesunięcia tej imprezy na wrzesień. W tym roku we wrześniu były zajęte dwa weekendy: 12/13 (Ciechowice, Roztocze, Pilzno, Reitwein) i 19/20 (Berlin). Poza tym, wrzesień znany jest ze stabilnej pogody.Toudi pisze:Niech będzie 100, to wreszcie zrobię 70.
Myślę też, że łatwiej byłoby mi o mobilizację, jeśli zawody odbywałyby się we wrześniu, żeby przerwa pomiędzy Orłami a innymi startami była krótsza.
Mam nadzieję, że to dotyczy większej liczby uczestników.
to z racji mojego sposobu finiszowania nie tylko w BerliniePiotr B pisze:no dobrze, ale powiedz Zbyszek dlaczego Clapper?
niech bedzię zawsze tydzień po MBerlińskim!bj43 pisze:Popieram pomysł przesunięcia tej imprezy na wrzesień. W tym roku we wrześniu były zajęte dwa weekendy: 12/13 (Ciechowice, Roztocze, Pilzno, Reitwein) i 19/20 (Berlin). Poza tym, wrzesień znany jest ze stabilnej pogody.Toudi pisze:Niech będzie 100, to wreszcie zrobię 70.
Myślę też, że łatwiej byłoby mi o mobilizację, jeśli zawody odbywałyby się we wrześniu, żeby przerwa pomiędzy Orłami a innymi startami była krótsza.
Mam nadzieję, że to dotyczy większej liczby uczestników.
z tą pogodą masz racje, bo między Katowicami a Krakowem leżał w ubr śnieg, a w Krakowie już nie, było tylko deszczowo, ale za to aż 4 stopnie w chwili startu.Piotr B pisze:Jeśli anioły czuwają nad 70 w Krakowowie to mamy gwarancję super atmosfery i pięknej pogody. A jesli jeszcze dodamy do tego przychylność włodarzy miasta(czytaj pieniądze) to pewnie warto będzie walczyć.......
Patrząc na ostatnie fotki jakie zamieściłeś, to różnorodność butów jest zapewniona (choć kółka to pewnie trzeba przynieść własne)Mrmysterious pisze: - Otwarty dzień "Rolkowania Krakowskiego" gdzie każdy będzie mógł skorzystać z fachowej porady, spróbować jazdy na różnych rolkach pod okiem instruktorów wrotkarstwa wypożyczając darmowo różne modele wrotek dzięki White Sports i wszystkim chętnym, którzy zechcą także pomóc udostępniając swe rolki.
Można intensywnie odpoczywać w sobotę, byle w niedzielę mieć jeszcze ochotę i siłę na założenie rolekClapper pisze:..jestem zdecydowanie za sobotą, by odpocząć w Krakowie po popołudniowych zawodach i spokojnie wrócić przez Polskę w niedzielę.