natomiast taka fota na finiszu z tym zegarem zawsze będzie w błąd wprowadzać (dotyczy rolkarzy)
... tak jak "odchudzająca" waga, która przekłamuje (w dół)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Na półmetku biegacz o numerze 1937 miał czas 0:50:59, a na mecie 1:20:49 (patrz zdjęcia). Bardzo zagadkowe jest pojawienie się tej osoby na liście rolkarzy i to z tak rewelacyjnym czasem (0:22:12).WOJTEK45 pisze:człowiek się męczy, trenuje , kupuje te durne kółka twarde /miękkie ,żółte / czerwone a tutaj gość w tenisówkach wali w tempie dającym mu 5 miejsce wśród wrotkarzy. \
Ale talent.
Co będzie jak mu kółka przyczepimy.....
http://www.fotomaraton.pl/event.php?Lan ... oFind=1937
Tutaj są zdjęcia, także z dekoracji kobiet: http://www.flickr.com/photos/biegniepod ... 3729/show/Ariel pisze:A czy nie trzeba uzupełnić tej listy o czołówkę kobiet?
O ile dobrze pamiętam Sylwia była chyba trzecia.
Niech Org. pamiętają o rolkarzach w następnych edycjach tego biegumichał1990 pisze:Sorry ze nie odpisalem nic ale dopiero wrocilem z kursu. Omowienie zawodow bedzie w tym tygodniu. Jakies zastrzezenia do omowienia na zebraniu? Postulaty, wolne wniaski?
Pierwsza rzecz to rolkarze i biegacze razem,owszem.Ale może bardziej fortunnie by było, gdyby tak startowac chociaż 5-10 przed biegaczami( jak np.ostatnio w MPoznań) a nie 1 min jak w BN.Nie należę do najwolniejszych,ale i tak najszybsi biegacze mnie przegonili. Nie wiem jak było za moimi plecami, ale napewno biegacze mieszali się z rolkarzami,może sobie nie przeszkadzali, ale obilo mi się, że jednak tak.michał1990 pisze:Sorry ze nie odpisalem nic ale dopiero wrocilem z kursu. Omowienie zawodow bedzie w tym tygodniu. Jakies zastrzezenia do omowienia na zebraniu? Postulaty, wolne wniaski?
Wg mnie przy tej trasie jest to nie możliwe. Ja, jadąc ok. 7min za czołówką, na ostatniej prostej przed metą mijałembj43 pisze: 3. Start rolkarzy winien być co najmniej 5 minut przed biegaczami, tak aby ostatni rolkarze zdążyli zjechać z wiaduktu przed biegaczami.
Nie przesadzajmy. Na takich imprezach nikt nie pobije rekordu świata, a różnego typu przeszkody są wpisane w bieg. Ponadto, dużo łatwiej tym najlepszym, doświadczonym zawodnikom minąć biegacza, czy nawet zwolnić, aby zmniejszyć zagrożenie, niż początkującemu wyhamować podczas zjazdu z wiaduktu, tak aby nie zderzyć się z biegaczami, blokującymi przejazd.Luzak19:57 pisze:Wg mnie przy tej trasie jest to nie możliwe. Ja, jadąc ok. 7min za czołówką, na ostatniej prostej przed metą mijałembj43 pisze: 3. Start rolkarzy winien być co najmniej 5 minut przed biegaczami, tak aby ostatni rolkarze zdążyli zjechać z wiaduktu przed biegaczami.
ostatnich biegaczy. Nasi Najlepsi musieli na prawdę bardzo uważać.
KAMERA Z ZEGAREM NA MECIE.michał1990 pisze:Sorry ze nie odpisalem nic ale dopiero wrocilem z kursu. Omowienie zawodow bedzie w tym tygodniu. Jakies zastrzezenia do omowienia na zebraniu? Postulaty, wolne wniaski?