Te Osoby, których nie ma na liście wyników, prawdopodobnie nie przeszły tej procedury.
Na pewno, kilka Osób przybyło na start w ostatniej chwili.
Pozdro.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
witaj w klubie!DAL pisze:Przyznaję się, to byłem jaTen rolkarz oczywiście
Mam nadzieję, że wszystko w porządku?DAL pisze:Przyznaję się, to byłem jaTen rolkarz oczywiście
Wygląda na to , że nic się nie stało. I bardzo dobrzeDAL pisze:Przyznaję się, to byłem jaTen rolkarz oczywiście
A to już istnieje jakiś klub potrąconych, czy przetrąconych?Piotr B pisze:witaj w klubie!
Nic poważnego mi się nie stało. Trochę obtarć i zdartej skóry oraz stłuczony i wykręcony kciuk prawej ręki. Dobrze, że to się tylko tak skończyło. Nawiasem mówiąc, to już parę minut wcześniej miałem dużo szczęścia. Na przejściu dla pieszych musiałem wykonać slalom między ludźmi. Z tego co zdążyłem zauważyć, to nikt tam nie pilnował.zico pisze: Mam nadzieję, że wszystko w porządku?
po moim zderzeniu (MPoznań 2007 lub 2008) samochód odjechał na lawecieDAL pisze:Nic poważnego mi się nie stało. Trochę obtarć i zdartej skóry oraz stłuczony i wykręcony kciuk prawej ręki.zico pisze: Mam nadzieję, że wszystko w porządku?
A jak zachował się wtedy organizator? Czy coś Ci się stało i czy występowałeś o jakieś odszkodowanie?Piotr B pisze:po moim zderzeniu (MPoznań 2007 lub 2008) samochód odjechał na lawecie