Ach, nie mogę się doczekać. Łyżwy to nie moja bajka, więc wyposzczona jestem okrutnie!
Komu pasuje wtorek, komu?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
ale ja o następnym wtorku mówiłamhomar pisze:trochę za późno odczytałem Lika, byłem dziś na Arkonce ale wybrałem bieganie.... ach wiosenne słońce powoduje, że człowiek (pozytywnie) wariuje... jeszcze niedawno mróz a tu już można w krótkich spodenkach i koszulce...
więc jestem na liście... pozostaje tylko godzina... pasuje mi od 16.30 w górę.. overLika pisze:ale ja o następnym wtorku mówiłamhomar pisze:trochę za późno odczytałem Lika, byłem dziś na Arkonce ale wybrałem bieganie.... ach wiosenne słońce powoduje, że człowiek (pozytywnie) wariuje... jeszcze niedawno mróz a tu już można w krótkich spodenkach i koszulce...
.......................moze zerknij pietro nizej galaxy dyskobol , planet sport , tam tez oferuja rolki , no i markety , pozdrawiamMina pisze:Temat trochę przygasł ale mam nadzieję, że ktoś mi odpowie. Chcę sobie kupić rolki ale kompletnie nie wiem gdzie [Szczecin]. Byłam juz w dyskobolach ale mają bardzo przebraną rozmiarówkę więc nie było jak. Czy wiecie gdzie w Sz-n są sklepy sportowe w których można kupić rolki?
Proszę tylko nie pisać żeby kupić przez internet.