No i wszystko jasne!!!Czyli dobra firma,kupować!ALAN54 pisze:WFH pisze: To jest skrót od "Filateliści"
FILA
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- Andrzej
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Szybsze ode mnie
Jakie pomówienia ? U nas w Poznaniu to i arcybiskup sie za kleryków zabierał a co dopiero my zwykłe szaraczki.Ale fakt. Ja takich rolek nie mam a i tak sie człowiek na Malcie za kobitkami obejrzy. A jak się później okazuje to one jakieś takie młode no bo w dzisiejszych czasach to młodzież taka wyrośnięta....
- ALAN54
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 15 sie 2001
- Kontakt:
Oj Panie Andrzeju Pan tu z grubej chyba fi 110 mm rury wysadził. Ja bym delikatniej o, he he, FILAntropach napisałAndrzej pisze:Chyba nie dokońca można zgodzić sie z jednym z Braci aby kupować rolki tejże skądinąd wiodącej firmy, a to dlatego że ci co w nich jeżdżą w niektórych kregach nazywani sa : "pedoFILAmi".......
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
Nie tylko arcybiskup, może coś na temat chóru?Andrzej pisze:Jakie pomówienia ? U nas w Poznaniu to i arcybiskup sie za kleryków zabierał a co dopiero my zwykłe szaraczki.Ale fakt. Ja takich rolek nie mam a i tak sie człowiek na Malcie za kobitkami obejrzy. A jak się później okazuje to one jakieś takie młode no bo w dzisiejszych czasach to młodzież taka wyrośnięta....
Zgadzam się, że FILAntropi jakoś bardziej pasuje...