pz34 pisze:Najlepiej i najłatwiej jest usiąść i niech ci wszystko pod nos podstawią

Więcej z siebie kolego. Ja zrobiłem pierwszy kroczek - porozmawiałem z Prezesem PZM.
Nie rozśmieszaj mnie kolego ! wcale nie oczekuję, żeby ktokolwiek - a zwłaszcza Ty - cokolwiek mi pod nos podstawiał ! Nikt mi nigdy w sprawach rolkowych pod nos nic nie podstawiał i wszystko (miejscówki, rolki, sprzęt, zawody itp.) załatwiałem sobie sam !
Chwalisz się swoim kroczkiem, jakbyś nie wiem co załatwił ! Porozmawiałeś z Prezesem - no i co z tego ? ! To było w Twojej prywatnej sprawie i tyle ! Jeszcze nic nie załatwiłeś, a puszysz się jakbyś milowy krok zrobił do rozkręcenia w Lublinie rolkowej imprezy ! A tak w ogóle - na ilu takich imprezach w życiu byłeś - jako zawodnik, nie jako jeden z gapiów ?!
W swoim pierwszym poście na forum sam chciałeś się podłączyć pod jakiś zorganizowany wyjazd na półmaraton - jako odpowiedź zacytuję Twoje słowa
pz34 pisze:Najlepiej i najłatwiej jest usiąść i niech ci wszystko pod nos podstawią