Kraków Maraton 6.05.2007
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
kmieto7
-
[Rollerboys]
- Czterokółkowiec
zal
- PiciuM
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Re: zal
No to nie jestem sam, ktory bedzie kibicowal wszystkim z Poznania.[Rollerboys] pisze:niestety nie jedziemy do krakowa [ja ,goska]
Ale niech zywi nie traca nadziei.
Pozdrawiam
PiciuM
SlowSpeedSkater
Sponsorowany przez Przedsiębiorstwo Usług Inżynieryjnych "PIMAN"
PiciuM
SlowSpeedSkater
Sponsorowany przez Przedsiębiorstwo Usług Inżynieryjnych "PIMAN"
- Don Lama
- Kontakt:
Wracając do sobotniego spotkania-przejazdu w Krakowie.
Podajcie orientacyjna godzinę kiedy się zjawicie - to postaramy się ustalić dogodny czas.
Kontakt do mnie to:
gg: 3378647
mail: jakbson@squaten.pl
tel: 502 369 994
Przejazd do Tyńca jest możliwy, ale tylko w godzinach kiedy jest jasno.
Przejazd przez miasto możemy zrobić choćby nocą
Pozdrawiam
Podajcie orientacyjna godzinę kiedy się zjawicie - to postaramy się ustalić dogodny czas.
Kontakt do mnie to:
gg: 3378647
mail: jakbson@squaten.pl
tel: 502 369 994
Przejazd do Tyńca jest możliwy, ale tylko w godzinach kiedy jest jasno.
Przejazd przez miasto możemy zrobić choćby nocą
Pozdrawiam
www.NaRolkach.pl - największy portal rolkowy w Polsce
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Co do spotkania/przejazdu, to mozna by zrobic podobnie jak w Gdansku w zeszlym roku, czyli polaczyc przejazd z jakims pasta-party / kolacja w przytulnej knajpce. Mysle, ze dobrze by bylo, aby powrot byl mozliwy jeszcze kiedy bedzie widno, bo przed maratonem dobrze jest sie wyspac.
Co do ew. deszczu, to jesli opady beda w granicach 1 mm, to nie ma czym sie przejmowac. Jak bedzie cieplo - a ma byc cieplo - to migiem wyparuje.
Co do ew. deszczu, to jesli opady beda w granicach 1 mm, to nie ma czym sie przejmowac. Jak bedzie cieplo - a ma byc cieplo - to migiem wyparuje.
Miłość wzrasta poprzez miłość
- Darko
- Czterokółkowiec bez hamulców
To znaczy, że mam też ubrać rolki na ręce i jechać na czworakach aby mieć lepszą stabilność i przyczepność do podłoża:?:Marek pisze:popracowac nad technką jazdyDarko pisze:Jaka taktykę jazdy proponujecie na deszcz jesli rzeczywiscie się pojawi w Krakowie:?: w co się ubrać![]()
Parasole
![]()
![]()
,peleryny
a na rolki kalosze
![]()
Pytam całkiem poważnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()