Adi01 pisze:Wiele osób zapłaciło już dawno temu. Ciekawe co teraz z tymi opłatami

Jeżeli wpłata poszła na nieprawidłowy numer konta (czyli ten podawany w pliku DOC lub PDF) to pojawi się zwrot na konto. Tak właśnie było w moim przypadku...
Wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy dość przypadkowo przeglądając historię mojego konta nagle natknąłem się na przelew PRZYCHODZĄCY opisany jako "GOKIS OSIECZNICA" na kwotę 45 zł, datowany na 22 maja 2012. Co więcej - zaraz po tym odkryciu (4 lub 5 czerwca) zadzwoniłem do GOKIS OSIECZNICA (na numer podany na stronie WWW), żeby ustalić skąd ten zwrot (nie chcą mnie w Osiecznicy czy co?). W rozmowie z miłą Panią dowiedziałem się, że po prostu widocznie gdzieś na stronie WWW zawieruszył się jeszcze stary numer konta. Podałem owej Pani dokładne lokalizacje błędnych numerów kont na stronie WWW (czyli regulaminy PDF i DOC), Pani podziękowała i obiecała interwencję (a ja po rozmowie jeszcze raz wykonałem przelew - tym razem na aktualny numer konta). Tyle, że te błędne, stare numery kont tak jak wtedy były, tak są tam nadal...
Najgorsze, że gdyby nie przypadek to pojechałbym do Osiecznicy z przeświadczeniem, że mój start jest już dawno opłacony. A na miejscu byłby tzw. zonk.
Miejmy nadzieję, że jestem jednym jedynym, który otwiera pliki PDF lub DOC i wykonuje przelewy na podstawie podanych tam danych.
grgur pisze:
nie otwierajcie plików PDF i DOC ( bo i po co ?
to nie zamieszczajcie plików PDF i DOC (bo i po co?)
Ale na szczęście nie ma powodów do paniki. Po prostu wystarczy spokojnie sprawdzić historię konta, bo jeszcze jest na to sporo czasu. Zawody dopiero w niedzielę