no, ja będę na pewno. Planowałem i tak dziś pod casto podjechać. Generalnie możemy się ustawić tak jak ostatnio, na 18 w kerfurze. Ew pojedziemy pod casto jak nie będzie możne jeździć. Co do wycieczki na drugi brzeg Szina to ja się szarpnąć mogę ale nie w tą niedziele - nie wyrobie czasowo po prostu.
Tak przy okazji szukałem w tygodniu miejsc fajnych do jazdy. Byłem w macro - asfalt ogromny i jak się wjeżdża to cieszy oko taka połać wyasfaltowanego miejsca. Niestety jakość tej nawierzchni jest słaba, coby nie rzec słabiutka. Byłem też pod oszonem. Tam jest odwrócony polbruk, ale jeździ się elegancko. Dużo, dużo lepiej niż pod casto. Problem jest natomiast z wiatrami (czytaj: te co powstają w wyniku różnic ciśnienia atmosferycznego, a nie te co są wynikiem dobrej pracy żołądka;). Wieje praktycznie non stop i raczej mocno. Co czasem na prawdę irytuje i przeszkadza w jeździe. Jest też taki mały, wredny i nerwowy ochroniarz, ale można go zignorować. Piszę to tak, jakby ktoś chciał się wybrać pod macro, tudzież do oszona coby wiedział na co się przygotować i co go tam czeka. Znalazłem też dwa boiska szkolne z fajnym asfaltem - ale jedno jest praktycznie cały czas zajęte, a na drugie nie miałem tyle czasu żeby ogarnąć. Jak sprawdzę to nadam znaka co i jak...
Nadajcie info, czy będzie dziś ekipa i czy do kerfura mam jechać czy pod casto...
acha, ewelqa u nas większość zaczyna przygodę z rolkami tak więc zapraszamy do wspólnej jazdy....z drugiej strony być w drużynie tych lepszych to brzmi dumnie;)