Szczecin-rolki

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Praga
Prześcigant 4x100mm

Re: Szczecin-rolki

Post autor: Praga » czw maja 14, 2009 12:05

shiru pisze:Praga, jak wizyta u lekarza? Jaki werdykt został orzeczony?
Pogoda się zaczyna, może jakiś wieczór na wspólne jeżdżenie?
Do ortopedy idę w poniedziałek - prywatnie. Kuracje publicznej służby zdrowia nie pomagają (dobrze, że nie szkodzą)
Nie cieszcie się jednak, że macie mnie z głowy. Jeszcze do Was wrócę ;)

bj43
Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: bj43 » czw maja 14, 2009 1:01

Obejrzałem filmiki i jestem pod wrażeniem. Piękna arabeska i trójki skakane. Widać wpływ łyżwiarstwa figurowego. Kto je wykonuje?
Pozdrawiam.

evelqa

Post autor: evelqa » czw maja 14, 2009 3:24

Dobre wskazówki ;-) Dobrze wiedzieć gdzie można jeszcze pojeździć. W prawdzie dopiero zaczynam i plac przy C.H Ster mi narazie wystarcza, ale mam nadzieje, że za jakiś czas będę mogła dołączyć do grona tych lepszych:) Pozdrawiam wszystkich rolkarzy ze Szczecina

Awatar użytkownika
kmc_
Czterokółkowiec
Moje rolki: Twister 243
Jeżdżę od: 0- 4-2009

Post autor: kmc_ » czw maja 14, 2009 9:40

Co ma znaczyć grupa lepszych?:D Jesteśmy jedna wielka komunistyczna rodzina wiec nie marudź i lataj z nami;)
Jakie znowu hamulce?

Awatar użytkownika
kimi
Czterokółkowiec
Kontakt:

Post autor: kimi » sob maja 16, 2009 6:35

Jak jutro pogoda się poprawi, to może jakoś się umówimy?
Evelqua, zapraszamy; im nas więcej, tym weselej się bawimy :-)

Awatar użytkownika
kimi
Czterokółkowiec
Kontakt:

Post autor: kimi » sob maja 16, 2009 6:39

bj43 pisze:Obejrzałem filmiki i jestem pod wrażeniem. Piękna arabeska i trójki skakane. Widać wpływ łyżwiarstwa figurowego. Kto je wykonuje?
Dziękujemy, bawimy się równie dobrze przy kubkach jak przy kamerkach i składaniu filmików w klipy :-)
Arabeska to mogę być ja (nieskrmonie się przyznam), a trójki skakane to z pewnością kolega Rolfan. Z łyżwami masz rację, w zimie przesiadamy się na płozy, latem - na kółka.

Awatar użytkownika
karola&łukasz
Czterokółkowiec

Post autor: karola&łukasz » ndz maja 17, 2009 9:31

i jak będą dzisiaj rolki?? jak nie będzie padać to gdzie się spotykamy i o której?? castorama?? 18?? 19?? niecierpliwie czekamy na info :D pogodnej niedzieli życzymy :)

Awatar użytkownika
kmc_
Czterokółkowiec
Moje rolki: Twister 243
Jeżdżę od: 0- 4-2009

Post autor: kmc_ » ndz maja 17, 2009 11:29

A moze mnie w końcu odwiedzicie?:D A jak nie to mozemy sie ustawić wstepnie na cerfie, moze dzis beda nam sprzyjać:P A tak btw jak wyszły ostatnie filmowania?
Jakie znowu hamulce?

Awatar użytkownika
shiru
Czterokółkowiec

Post autor: shiru » ndz maja 17, 2009 12:26

no, ja będę na pewno. Planowałem i tak dziś pod casto podjechać. Generalnie możemy się ustawić tak jak ostatnio, na 18 w kerfurze. Ew pojedziemy pod casto jak nie będzie możne jeździć. Co do wycieczki na drugi brzeg Szina to ja się szarpnąć mogę ale nie w tą niedziele - nie wyrobie czasowo po prostu.

Tak przy okazji szukałem w tygodniu miejsc fajnych do jazdy. Byłem w macro - asfalt ogromny i jak się wjeżdża to cieszy oko taka połać wyasfaltowanego miejsca. Niestety jakość tej nawierzchni jest słaba, coby nie rzec słabiutka. Byłem też pod oszonem. Tam jest odwrócony polbruk, ale jeździ się elegancko. Dużo, dużo lepiej niż pod casto. Problem jest natomiast z wiatrami (czytaj: te co powstają w wyniku różnic ciśnienia atmosferycznego, a nie te co są wynikiem dobrej pracy żołądka;). Wieje praktycznie non stop i raczej mocno. Co czasem na prawdę irytuje i przeszkadza w jeździe. Jest też taki mały, wredny i nerwowy ochroniarz, ale można go zignorować. Piszę to tak, jakby ktoś chciał się wybrać pod macro, tudzież do oszona coby wiedział na co się przygotować i co go tam czeka. Znalazłem też dwa boiska szkolne z fajnym asfaltem - ale jedno jest praktycznie cały czas zajęte, a na drugie nie miałem tyle czasu żeby ogarnąć. Jak sprawdzę to nadam znaka co i jak...

Nadajcie info, czy będzie dziś ekipa i czy do kerfura mam jechać czy pod casto...

acha, ewelqa u nas większość zaczyna przygodę z rolkami tak więc zapraszamy do wspólnej jazdy....z drugiej strony być w drużynie tych lepszych to brzmi dumnie;)

evelqa

Post autor: evelqa » ndz maja 17, 2009 12:58

hehe:) ja jezdze z kolezankami na CH Ster, wczoraj poznalam Pana Rolfana:) ktory pokazal nam przygode przy kubeczkach, i powiem szczerze podoba mi sie bardzo:) ponac na arkonce juz sie nie da to prawda??

Rolfan
Ścigant 4x110mm

Post autor: Rolfan » ndz maja 17, 2009 2:38

A to dobre! Od dzisiaj jezdem pan Rolfan :D
Wczesniej jak o 19-tej nie ma co zaczynać bo jest ruch. Postaram sie być przy Casto. Nie ma co kombinować w Carfurze bo napewno wygonią.
Świerzo poznane dziewczyny sa bardzo napalone na kubki. Mają warunki i zacięcie.
Pozdrowienia

Awatar użytkownika
kimi
Czterokółkowiec
Kontakt:

Post autor: kimi » ndz maja 17, 2009 3:49

No to my też będziemy przy Casto ok. 19tej.
Do zobaczenia!

evelqa

Post autor: evelqa » pn maja 18, 2009 2:52

Miło było was poznać i podpatrzeć co nieco, zapewne gorzej będzie z wykonaniem tego, hmm popróbuje dzisiaj... hehe ;-) Pozdrawiam;)

Awatar użytkownika
karola&łukasz
Czterokółkowiec

Post autor: karola&łukasz » pn maja 18, 2009 9:26

Damian bardzo mi się podoba twój avatar :D

Awatar użytkownika
jar-as
Redaktor wrotkarstwo.pl
Moje rolki: Seba Igor
Jeżdżę od: 01 maja 1998

Post autor: jar-as » wt maja 19, 2009 9:16

Pozazdroscic wam dobrej zabawy i fenomenalnych warunkow do jazdy (tych z filmiku ) ,genialnie oglada sie takie filmy po czasie .... , zachowajcie ten film :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachodnio-pomorskie”