Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: Szczecin-rolki
Aby zrealizować przedmiotową inwestycję wystarczą niewielkie pieniądze bo placyk jest utwardzony. Natomiast aby przekonac do tego wladnych ludzi kilka osób to zdecydowanie zamało. Ja sie dowiem z kim najlepiej rozmawiać a Wy poprzecie mój dezyderat mailami bądż telefonami to sprawi lepsze wrażenie.
Ja myslę iż decydeńci nie orientuja się zupelnie w skali potrzeb.
Ja myslę iż decydeńci nie orientuja się zupelnie w skali potrzeb.
Pozdrowienia
Pomysl jak najbardziej trafny , wszyscy widzimy co sie dzieje wokol arkonki , tlumy garna sie do rolkowania , a tu same problemy , jak nie asfalt pozamiatany , to tlok i kto silniejszy Panem swiata , a moze docigniecie asfaltu , strona wschodnia (do tej pory plyty chodnikowe , ble)i ruch jednokierunkowy dla wszystkich w opcji z miasta od razu w prawo , , a od Goplany wlczenie w istniejcy kierunek czyli tez w prawo , a moze macie inne rozwizania , fakt jest jeden trzeba sie spieszyc zeby cos wywalczyc , freestyl'e ma swoj interes , polykacze km inny , ale wspolnie mozemy wiecej , "Rolfan"popieram twoj pomysl i zapraszam do szybkich dzialan , wszelkie sugestie , byle szybko , Pozdrawiam
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Dzisiaj rozmawialem z pewnym panem z kregów władzy ktory zuważył, że trochę zapożno żeśwa sie obudzili bo kosztorys inwestycyjny jest już dawno zatwierdzony, srodki i linia finansowa uruchomiona. Ale obiecał, że skontaktuje mnie z kompetentna osobą.Zobaczymy. 
Pozdrowienia
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Czy ktoś bedąc w najbliższym czasie na Arkonce mogłby zrobić (z różnych stron) kilka fotek przedmiotowego placu i przeslac mi na maila? Bardzo proszę, może być komórką.
Fotki potrzebne bedą do rozmowy w Urzedzie Miejskim na temat jego wyasfaltowania. Mój mail: wojteuch@op.pl
Fotki potrzebne bedą do rozmowy w Urzedzie Miejskim na temat jego wyasfaltowania. Mój mail: wojteuch@op.pl
Pozdrowienia
- amd
- Czterokółkowiec
- Moje rolki: rollerblade
- Jeżdżę od: 02 cze 2012
Hej, ja mogę jutro jak nie bedzie padało, ostatnio codziennie tam jestem
Tylko zależy czy tą część przy wjeździe czy na końcu, bo jeśli dzisiaj nie byłeś, to pewnie nie wiesz, że na odcinku przed polanką, gdzie zawsze jest tak fajnie, bo teren odkryty, rozkopali dzisiaj asfalt, drogę zamknęli i nie da rady przejechać
rowerzyści omijają lasem, a na rolkach się zawraca
ciekawe, jak zakopią dziurę, to czym to pokryją wątpię czy ktos teraz tam asfalt poloży 
I kaski obowiązkowo, bo na głowę gałęzie spadają. Teraz już tam nikt nie sprząta chyba od 2 tyg. Więc na trasie wyściółka z gałęzi, liści i igliwia
jazda po tej trasie, zaczyna być niezłym wyczynem.
I kaski obowiązkowo, bo na głowę gałęzie spadają. Teraz już tam nikt nie sprząta chyba od 2 tyg. Więc na trasie wyściółka z gałęzi, liści i igliwia
Pozdrawiam
Ania
Ania
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Najlepiej tak aby ogarnąć cały plac razem z ławkami ktore są naokoło. 
Pozdrowienia
- amd
- Czterokółkowiec
Gdzie teraz jeździcie?
Lasek Arkonski wyglada tragicznie. Pelno lisci, gałęzi i błota.
Ja ostatnio to juz tylko albo boisko szkolne albo jak pada to garaz podziemny, ale brakuje mi tej jazdy na trasie
Czy macie jakies pomysly?
Ja ostatnio to juz tylko albo boisko szkolne albo jak pada to garaz podziemny, ale brakuje mi tej jazdy na trasie
Pozdrawiam
Ania
Ania
Gdzie teraz jeździcie?
Ja ostatnio to juz tylko albo boisko szkolne albo jak pada to garaz podziemny, ale brakuje mi tej jazdy na trasie Czy macie jakies pomysly?
Hej
. no niestety Arkonka obecnie to porazka , ale wczoraj byla szansa od rana , bylo przynajmniej sucho do godz 18 i mozna bylo poszalec choc do raju daleko , hym alternatywa byly wpisy odsylam , pewnie ci znane no i mapka
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 4706bc698d pozdrawaim
Ja ostatnio to juz tylko albo boisko szkolne albo jak pada to garaz podziemny, ale brakuje mi tej jazdy na trasie Czy macie jakies pomysly?
Hej
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 4706bc698d pozdrawaim
- amd
- Czterokółkowiec
Czy orientujecie sie czy jest jakas instytucja odpowiedzialna za sprzatanie tej trasy? To droga dla pieszych i rowerzystow, oznaczona znakami drogowymi. Nie jest to teren prywatny, wiec ktos powinien to sprzatac.
Pozdrawiam
Ania
Ania
Witam !
obudzę trochę forum po zimowym śnie
czy znajdą się chętni do wspólnej jazdy jak sezon się rozpocznie ? jeżdżę raczej rekreacyjnie, lubię kilometry
miałem roczną przerwę, ale już nie mogę się doczekać, aż będę mógł znowu pokręcić. preferuję rozkręcić się na arkonce, a później to gdzie już rolki poprowadzą 
pozdrawiam!
obudzę trochę forum po zimowym śnie
pozdrawiam!
amator z zapałem 
-
Gosiu
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 20 lip 2005
Witam wszystkich!
Zima nie chce odpuścić. Może zebralibyśmy się grupą i zorganizowali jakiś przejazd na TSR??
To nie musi być nic wielkiego. Co wy na to?? Może to byłby dobry początek na zorganizowanie w przyszłości NightSkatingu.
Pozdrawiam
Zima nie chce odpuścić. Może zebralibyśmy się grupą i zorganizowali jakiś przejazd na TSR??
To nie musi być nic wielkiego. Co wy na to?? Może to byłby dobry początek na zorganizowanie w przyszłości NightSkatingu.
Pozdrawiam
-
ksiemion90
- Moje rolki: Force Sport
- Jeżdżę od: 15 kwie 2010
Siema wszystkim!
Idzie wiosna i w końcu można wyjechać na miasto. Jednak z kimś zawsze raźniej!
Z chęcią dołączyłbym do jakiejś grupki, jeśli takowa istnieje lub ją stworzył
Przejazd na TSR fajna opcja, a odnośnie nightskatingu, to już czekam na pierwsze terminy.
Pozdrawiam
Idzie wiosna i w końcu można wyjechać na miasto. Jednak z kimś zawsze raźniej!
Z chęcią dołączyłbym do jakiejś grupki, jeśli takowa istnieje lub ją stworzył
Pozdrawiam