<-------->/item137437085_lan ... 99zl_.html
jak ktos na tym bedzie uzywal wewnetrznej krawedzi kółek to... to jest tak srogi jak te rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Wyjąłeś mi to z ust. Dwa punkty podparcia, gleba murowana po takim skoku - jak się złamie szyna, a szybko to nastąpi.Alandy pisze:ciekawe jest zdjęcie na którym koles skacze na tych rolkach - złamana płoza gwarantowana....
Nio tak to racja było to gdzieś opisane ... nawet komentarz był gdzieś,że płoza nie wytrzyma na skoki itp.Nawet oglądałem gdzieś na stronie internetowej filmik ... Ale czy warto kupować takie rzeczy, ja bym nie kupił za taką kasę...zico pisze:Już było na forum o tych hybrydach rolek. Nie wyprą rolek, ponieważ dużo na nich nie zrobisz. No chyba, że faktycznie nam torów i tras nie wybudują, to będziemy śmigać na łąkach...
Może byćSlawek pisze:Na Masach Krytycznych pojawiala sie grupka osob na tych rolkach - wygladalo to na promocje, bo chyba sie raczej nie umowili zeby sobie takie same kupic...
I zajął się MKOL.Piotr B pisze:PS Reklamujący je Paweł Zygmunt (Rekinek) - własnie skończył karierę sportową.