Czy czasem tam nie jest rolkarz po lewej?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Dystanse 2km i 10km, miejscowość obok Torunia.
Otóz 1 czerwca rozpoczyna się sezon sandaczowy (wędkarstwo) stąd też czas na przyjemnosci trzeba dzielić. 2 czerwca na pewno wybiorę sandacze.Piotr B pisze:Zico, ty to masz wzrok!
Ekipa Toruńska + Andrzej (Elite Cafe) - obecność obowiązkowa!

"Witam,
bardzo szkoda, że tak późno uzyskaliśmy kontakt. Rozpatrywałem możliwość utworzenia kategorii i nagród w biegu na 10 km. Nie miałem gwarancji, że wystartuje chociaż kilka osób (min. konkurencyjne imprezy) i wycofaliśmy się z tego zamiaru. Pozostał tylko bieg rekreacyjny na 2 km. Właśnie kilka lat temu zaczęliśmy jako chyba jedni z pierwszych wyścigi dla rolkarzy, startujących osób było niewiele (w porównaniu z biegaczami) i postanowiliśmy ten bieg zrobić bardziej dla miejscowych amatorów rolek. Kasy wydawaliśmy dużo a rywalizujących niewielu.
W tym roku niestety już nic nie wykombinujemy, ale na przyszły rok jestem gotowy zrobić specjalną kategorię z nagrodami, ale potrzebuję pomocy fachowców.
W tym roku mogę dopuścić do startu ale nagród nie zapewnię już jedynie jakieś upominki
pozdrawiam
Bogdan Oskwarek"
Praca nad sklepem - musiałem zostać[Rollerboys] pisze:zico co sie stalo sie??????????????????????