Buty na kółkach ?

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Awatar użytkownika
Krzysztof
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Grelowski
Jeżdżę od: 01 cze 2002

Buty na kółkach ?

Post autor: Krzysztof » pn czerwca 05, 2006 11:24

W poniedziałkowym (05 06 2006) numerze GW artykuł o "butach na kółkach"

w internecie (ważność dwa tygodnie ?)
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 94754.html

tylko te ceny no i "marketing szeptany" :!: a ..... i jeszcze odpadające kółka :(

Awatar użytkownika
Marek
Prześcignął Chuck`a...
Jeżdżę od: 02 sty 2010

Post autor: Marek » pn czerwca 05, 2006 11:29

Nie wiem co tam robi Rekinek.
Pomysły stare cztery lata temu 19 euro te buty z chowanym tyłem :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
zico
Admin
Moje rolki: SR Tarrega
Jeżdżę od: 12 sty 1994
Kontakt:

Post autor: zico » pn czerwca 05, 2006 11:32

Nie przebiją tradycyjnych rolek.
Więcej: http://www.zico-skating.com/forum/viewtopic.php?t=465
Serdecznie pozdrawiam,
Jakub "Zico" Ciesielski
http://www.wrotkarstwo.pl - jazda na rolkach: Twoje pierwsze źródło informacji
http://www.zicoracing.com - sklep z rolkami

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Cavalli
Jeżdżę od: 01 cze 1995
Kontakt:

Post autor: WFH » pn czerwca 05, 2006 11:50

Napewno nie wyprą tradycyjnych rolek, bardzo dobry komentarz Michała Dąbrowskiego, co do ceny i adresatów tego sprzętu. A te buty za 19euro o których pisze Marek mam do dnia dzisiejszego, ale traktuje je raczej jak coś fajnego co można pokazać innym trochę sobie na tym pośmigać, ale ogólnie są to buty z niespodzianką :D i służą głównie do chodzenia. No i widze, że Rekin mimo schyłku kariery jak zwykle umie się dobrze zakręcić :twisted:

Awatar użytkownika
Balcer

Post autor: Balcer » pn czerwca 05, 2006 12:49

Kilka dni temu osobiście miałem okazję wysłuchać od Pana Michała długiej listy gorzkich faktów dotyczących tych rolek i jazdy na nich.
Ale wspólnie się zgodziliśmy jednak co do tego że dobra reklama i tak zrobi ludziom wodę z mózgu co zaowocuje dużym bumem sprzedaży :-)

pozdrawiam,
/Balcer

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » pn czerwca 05, 2006 12:53

Napewno pod wpływem dobrej reklamy część osób sięgnie po ten produkt, jednak nie sądze, aby podbił on rynek. Wydaje mi się ,że cena jest zdecydowanie zbyt wysoka i niewiele osób będzie stać na taki wydatek.

kmieto7

Post autor: kmieto7 » pn czerwca 05, 2006 1:03

Pamietam Rekina zawsze byl cwany lis :twisted: Pamietam jak zaczynal trenowac zawsze wiedzial jak sie zakrecic z kim pogadac zeby bylo o nim glosno!!! Przyszedl na lod z nart biegowych techniki wtedy zerooo, ale wytrzymalosc mial ze stali i za juniora zaczol nas wszystkich smigac :evil: Kiedys rozmawialem przed olimpiada z prezesem PZLS na jego temat i Rekin bardziej byl zainteresowany promowaniem siebie w mediach niz przygotowaniami do olimpiady.Widzielismy jakie byly tego skutki we Wloszech?????Nawet kiedys przyjechal do Lubina na zawody rolkarskie to wszyscy musieli czekac az Rekin udzieli wywiadu dla miejskiej telewizji!!!zeby mogl wystartowac.Ale coz niech reklamuje te roliki bo kaska mu sie napewno przyda bo jej nigdy zawiele???? Pozdrawiam serdecznie!!!!

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » pn czerwca 05, 2006 1:18

No niestety wszyscy znający Rekina wiedzą jaki on jest i jedni to akceptują a inni nie...Jest w sumie medialną postacią, duża w tym zasługa jego żony, ale trzeba przyznac, że przez ostatnie lata był zdecydowanie najleszym polskim łyżwiarzem. A co do Igrzysk i promowania siebie...Wszyscy śledzący wyniki czołówki światowej i Rekina wiedzieli, że nie ma on szans na walke o medale, zreszta tym razem nawet on nie rozbudzał niepotrzebnie nadziei i mówił o 8-10 miejscu. Skończyło się trochę gorzej, ale czy ktoś go lubi czy nie musi przyznać, że ma duże zasługi dla promocji łyżwiarstwa szybkiego w Polsce, czym raczej nie może się pochwalić PZŁS...A jeśli chodzi o promowanie siebie, to zgadzam się ,że Rekin zawsze jak najbardziej chciałby być dostrzegany, ale dzięki temu jest jednym z nielicznych zawodników, który ma sponsora i może się utrzymywać z jazdy na łyżwach. Jak wiemy jego kariera się kończy i musi teraz szukać innych źródeł zarobku...A z dzialaczemi PZŁS Paweł nigdy nie był w dobrych stosunkach

kmieto7

Post autor: kmieto7 » pn czerwca 05, 2006 1:41

Jesli chodzi o jego poczynania na arenie sportowej to zgadzam sie z toba nie bylo w ostatnich latach lepszego lyzwiarza!!! Ale....no wlasnie jest jakies ale???? Umial sie promowac to moze tez zapromuje rolki szybkie jako doskonala forme aktywnego spedzenia czasu i ludzie bardziej sie zainteresuja jezdzeniem na rolkach :D

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt:

Post autor: WFH » pn czerwca 05, 2006 2:47

No byłoby to bardzo wskazane, tylko jego pierwsze pytanie brzmiałoby: ile da się na tym zarobić? :) Ale jeśli jakieś firmy chcą mu za to zapłacic to myślę, że bardzo dobrze. Może to przynieść korzyści dla nas wszystkich.

Awatar użytkownika
Marek
Prześcignął Chuck`a...

Post autor: Marek » pn czerwca 05, 2006 5:56

A ten medal. :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Kontakt: