Namiar do Prusa
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- dzosef
- Pięciokółkowiec 80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Namiar do Prusa
Witam, czy ktokolwiek ma namiary do p.Prusa robiącego podobno słuszne buciki??
- MirekCz
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x100mm
Ja też mam buty od Prusa, zamówione "na odległość" i nie narzekam, wszystko jest ok... chociaż buciki już mi się rozwaliły... 1,5 roku mojej nadwagi połączonej z nadmierną ambicją i upadkami dały im się we znaki =)
Bieliks:Gratuluje nowego sprzętu =) Pewnie w tym roku też wpadniemy na lotnisko to sobie polatamy =) No i zawsze zapraszam do Poznania, macie nie dalej niż my =)
Bieliks:Gratuluje nowego sprzętu =) Pewnie w tym roku też wpadniemy na lotnisko to sobie polatamy =) No i zawsze zapraszam do Poznania, macie nie dalej niż my =)
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
Mirek:Tomiales szczescie z tym sprzetem ja nie.Macie piekne warunki na Malcie jezdzilem tam w zeszlym roku i w tym roku na lato tez zawitam,jezdzisz w Klubie u Marcela?kiedy jedziecie na Mallorce potrenowac.MirekCz pisze:Ja też mam buty od Prusa, zamówione "na odległość" i nie narzekam, wszystko jest ok... chociaż buciki już mi się rozwaliły... 1,5 roku mojej nadwagi połączonej z nadmierną ambicją i upadkami dały im się we znaki =)
- MirekCz
Tak, należe do "klubu Marcela" - SSW Malta Poznań.
Na Majorke? A co, masz jakiegoś sponsora?=)
"Trenujemy" w dynamixie, dobre żeby przez zime nie zapomnieć jak się jeździ.
U nas połowa klubu w tej chwili jeździ na butach od Prusa i pewnie wszystkie były załatwiane za pośrednictwem Marcela... zresztą to on mnie wciągnął w ten cały sport na "poważnie" =)
A na malte zapraszamy, latem jak zwykle będziemy tam śmigać =)
Ja się nie moge doczekać nowych butków i 20 stopni... byleby lato nie było za gorące...=)
Na Majorke? A co, masz jakiegoś sponsora?=)
"Trenujemy" w dynamixie, dobre żeby przez zime nie zapomnieć jak się jeździ.
U nas połowa klubu w tej chwili jeździ na butach od Prusa i pewnie wszystkie były załatwiane za pośrednictwem Marcela... zresztą to on mnie wciągnął w ten cały sport na "poważnie" =)
A na malte zapraszamy, latem jak zwykle będziemy tam śmigać =)
Ja się nie moge doczekać nowych butków i 20 stopni... byleby lato nie było za gorące...=)
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
- PiciuM
- Pięciokółkowiec 84mm
- Kontakt:
Zima powoli sie konczy, a ja jeszcze ani razu nie bylem w Dynamixie.
Ale stwierdzam powoli ze jeszcze z dwa tygodnie pobiegam i zaczna mnie nerwy brac - ile mozna czlapac po lodo-sniegu
Dzisiaj jak biegalem to zalowalem ze nie mam lyzew. W dzien snieg topnieje, a wieczorem zamarza - "rewelacja"
Byle do wiosny
Ale stwierdzam powoli ze jeszcze z dwa tygodnie pobiegam i zaczna mnie nerwy brac - ile mozna czlapac po lodo-sniegu
Dzisiaj jak biegalem to zalowalem ze nie mam lyzew. W dzien snieg topnieje, a wieczorem zamarza - "rewelacja"
Byle do wiosny
Pozdrawiam
PiciuM
SlowSpeedSkater
Sponsorowany przez Przedsiębiorstwo Usług Inżynieryjnych "PIMAN"
PiciuM
SlowSpeedSkater
- MirekCz
Peter:Tia, 4x100 jak bozia da =)
Piciu:ojj weź mi nie mów.. ja ambitnie sie wziąłem za bieganie... dzisiaj to było wodowanie, jak wpadłem po kostki w wode... do domu to już człapanie tylko było, bo mi się woda wylewała z buta... ale nic, ćwiczyć trzeba bo jak nie to jakieś 60latki mnie zjedzą na wyścigu =)
W tym sezonie dajemy czadu? Licze na Ciebie w trójmieście... czwarty do grupy byłby jak znalazł =)
Piciu:ojj weź mi nie mów.. ja ambitnie sie wziąłem za bieganie... dzisiaj to było wodowanie, jak wpadłem po kostki w wode... do domu to już człapanie tylko było, bo mi się woda wylewała z buta... ale nic, ćwiczyć trzeba bo jak nie to jakieś 60latki mnie zjedzą na wyścigu =)
W tym sezonie dajemy czadu? Licze na Ciebie w trójmieście... czwarty do grupy byłby jak znalazł =)
Pozdrawiam,
Mirek Czerwiński
Mirek Czerwiński
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Mirek, a nie myslałeś o 5x90? Podono to jest dobre dla wysokich ludzi i mógłbyś jeszcze dojeździć kółka 84 mm, jeśli jeszcze nie zdarłeś. No ale to musisz się już poradzić specjalisty. Powerhouski w każdym razie polecał mi takie i tak mi się skojarzyło.
//dodano
ja mam zamiar w tym sezonie trochę zbliżyć się do Maltańczyków i może trochę powalczyć. Szkoda tylko, że z powodu szału przedsesyjnego na jakieś 3 tygodnie przerwałem jakiekolwiek treningi...
//dodano
ja mam zamiar w tym sezonie trochę zbliżyć się do Maltańczyków i może trochę powalczyć. Szkoda tylko, że z powodu szału przedsesyjnego na jakieś 3 tygodnie przerwałem jakiekolwiek treningi...
- PiciuM
- Pięciokółkowiec 84mm
- Kontakt:
Jak najbardziejMirekCz pisze: W tym sezonie dajemy czadu? Licze na Ciebie w trójmieście... czwarty do grupy byłby jak znalazł =)
Szkoda tylko, ze w maju i czerwcu bede mial mnostwo roboty i nie wiem czy starczy sil na treningi.
No ja se biegam, se biegam...
Pozdrawiam
PiciuM
SlowSpeedSkater
PiciuM
SlowSpeedSkater