Zarezerwowane. Odpisała mi większość osób, która będzie we wtorek, więc zadzwoniłam i zarezerwowałam.
Stolik piwny (ten okrągły z nalewnicą)
od godziny 19:00 jest dla nas zarezerwowany na nazwisko
Ewa Bączkowska lub na hasło
ROLKI
Płacimy 280zł (cena trochę wzrosła bo i cena za kufel piwa jest większa niż rok temu) i w tym jest 20litrów ciemnego piwa, micha smalcu, ogórki kiszone i chlebek. To wychodzi 7zł za kufel piwa - normalnie kufel na dole kosztuje 9zł (wg ich strony www - sama dawno na dole nie piłam, więc nie wiem czy ceny na stronie są prawdziwe) więc zaoszczędzamy trochę... Gdybyśmy mieli kupić 20litrów piwa czyli 40kuflów tego piwa bez rezerwacji, wyszłoby 360zł. Zresztą... zwykle za samą rezerwację się płaci, więc kwota 280zł raczej nie jest wysoka

Będzie pewnie około 15-20zł na łebka

w tym oczywiście piwo wliczone.
No tak czy siak będzie nas wg mojej obecnej listy 16 osób + 3 się jeszcze zastanawiają, więc bez rezerwacji byłoby ciężko zając miejsca.
Idę tam dziś zapłacić za tą rezerwację - rozliczymy się podczas spotkania (zobaczymy ile nas będzie i się kwotę podzieli na ilość osób).
Lista w chwili obecnej wygląda tak:
1. Ma_nea
2. Ladylion
3. Paniluny
4. Tomek Bonq
5. AsiaWrocław
6. Odys_kg (może się okazać że będzie mu ciężko się pojawić)
7. Ertee
8. Kantarou
9. Brzoza
10. PeterCave
11. Bayya
12. Joschoua
13. OlaK
14. Punia_dora
15. Chołek (taki jeden co Go na rolki namawiam - co niektórzy z listy już Go znają

)
16. Tomek B. (taki drugi co już się na rolki zdecydował - teraz mu trzeba wsparcia

)
17. eVe
no i jeszcze czekam na znak od 2 osób.
Na którą się będziecie wybierać?