Ja miałem normalny smar i 1 oraz 2 kółku w kazdej rolce wystarczyło 21 km.
Włozyłem po biegu łozyska do beznyny i zardzwewiały mimo to? Ktoś wie, dlaczego? Przecież w czasie jazdy nie zaczęły rdzewieć a potem były w beznzynie.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Fuchs Renolit Unitemp 2 raczej trudno go będzie kupić, ale obiecuję że dla chętnych zoorganizuję ilości wystarczające do rolek.Toudi pisze:No powiedz, co to za smar?
Ja miałem normalny smar i 1 oraz 2 kółku w kazdej rolce wystarczyło 21 km.![]()
Włozyłem po biegu łozyska do beznyny i zardzwewiały mimo to? Ktoś wie, dlaczego? Przecież w czasie jazdy nie zaczęły rdzewieć a potem były w beznzynie.
Jeżeli chętnym może być ktokolwiek, to ja poproszęPiotr B pisze: Fuchs Renolit Unitemp 2 raczej trudno go będzie kupić, ale obiecuję że dla chętnych zoorganizuję ilości wystarczające do rolek.
oczywiscie kólka po serwisie nie kręcą sie tak szybko jak po uzyciu oliwki ale po 4 godzinach w deszczu żadnych problemów. W zestawie treningowym jeżdzę już prawie 2 miesiące wielokrotnie w deszczu i tylko kontroluję stan łozysk i jest ciągle OK.Ariel pisze:Ja byłbym chętny, jeśli chodzi o smar.
A jak wygląda sprawa jego lepkości? Piotrze, jak się "na nim" jechało? Nie hamował za bardzo?