MARATON WARSZAWSKI
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- stopczyk98
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Zastanawiam, się w jakiej koszulce pobiec.
Może z logo forum i napisem "DOPUŚĆCIE ROLKARZY"
A może znaleźliby się też chętni rolkarze do wystąpienia w takich koszulkach?
Jeśli macie jakieś inne pomysły - napiszcie. Miejcie na względzie, że trzeba będzie to sfinansować we własnym zakresie.
No i zapraszam wytrwałych rolkarzy do jazdy ze mną. Jako grupa bylibyśmy na pewno lepiej zauważeni.
Wytrwałych - bo z pięć godzin na rolkach w tempie jak na Masie (czyli w żółwim) nie każdy wytrzyma
Oczywiście mniej wytrwali/szybsi też mile widziani
Jeśli macie jakieś inne pomysły - napiszcie. Miejcie na względzie, że trzeba będzie to sfinansować we własnym zakresie.
No i zapraszam wytrwałych rolkarzy do jazdy ze mną. Jako grupa bylibyśmy na pewno lepiej zauważeni.
Wytrwałych - bo z pięć godzin na rolkach w tempie jak na Masie (czyli w żółwim) nie każdy wytrzyma
- Zbyhoo
- Ścigant 4x100mm
- Kontakt:
Ariel, podziwiam Twoją decyzję o pobiegnięciu w maratonie i trzymam za Ciebie kciuki ! Solidaryzując się z Tobą pobiegnę 17 września w Mogilnie w biegu na 10 kmAriel pisze:Zastanawiam, się w jakiej koszulce pobiec.
Co do koszulki to może ROLKARZ TEŻ CZŁOWIEK albo ROLKARZE NIE GRYZĄ. Chociaż DOPUŚCIE ROLKARZY też jest dobre.
Rolkarze z Warszawy wesprzyjcie Ariela i w dużej liczbie towarzyszcie mu na trasie!
- robal
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 1999
- Kontakt:
Przejechac przez miasto, to pewnie nie dam radyAriel pisze:No i zapraszam wytrwałych rolkarzy do jazdy ze mną. Jako grupa bylibyśmy na pewno lepiej zauważeni.
Jakby co - to trzeba sie spotkac (na rolach, oczywiscie) i przy okazji obgadac sprawe
Pozdrawiam,
robal.
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
Wytrwali będą o ile pogoda dopisze i o ile nas nie wyrzucą z trasy a jak wyrzucą to zowu wrócimyAriel pisze: No i zapraszam wytrwałych rolkarzy do jazdy ze mną. Jako grupa bylibyśmy na pewno lepiej zauważeni.
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
A może"Rolkarze nie ryby... głos i prawa mają" i do tego taką piekną fotkę rybki dorzucić??Ariel pisze:Zastanawiam, się w jakiej koszulce pobiec.
- stopczyk98
Pytanie, ile osób weźmie udział, na jakim dystansie w jakim tempie. Może podzielimy się na grupy (jeżeli będzie co dzielić). Bez względu na to ile osób zdobędzie się na odwagę aby przejechać dłuższy dystans warto się pokazać i przypomnieć o sobie. Koszulki z napisami OK. Ja nie wiem czy zrobię sobie taką koszulkę, rolkowej jeszcze nie mam ale proponuje również wziąć gwizdki do gwizdania.
Z tego co wiem osób na wózkach dla niepełnosprawnych też nie dopuścili. A więc przecz z dyskryminacją!!!
Z drugiej strony pamiętajcie że jest to impreza prywatna i to organizatorzy decydują kogo zapraszają a kogo nie.
Mam zamiar przebiec cały dystans w czasie około 3-3,5 godziny. I to będzie mój pierwszy raz!
Z tego co wiem osób na wózkach dla niepełnosprawnych też nie dopuścili. A więc przecz z dyskryminacją!!!
Z drugiej strony pamiętajcie że jest to impreza prywatna i to organizatorzy decydują kogo zapraszają a kogo nie.
Mam zamiar przebiec cały dystans w czasie około 3-3,5 godziny. I to będzie mój pierwszy raz!
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
Mamy pełną świadomość tego iż jest to impreza prywatna i że mogą nas wyprosić, ale masa też początkowo była przejazdem rowerzystów a teraz kolumnę prowadzą rokarze. Jeśli organizatorzy zobaczą że impreza cieszy się powodzeniem nie tylko wśród biegaczy może na przyszłość zmienią niekorzystny dla rolkarzy regulamin. Jak ktoś już na forum powiedział: "Kropla drąży skałę":)stopczyk98 pisze: Z drugiej strony pamiętajcie że jest to impreza prywatna i to organizatorzy decydują kogo zapraszają a kogo nie.
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
Robal w każdej grupie znajdą się osoby które nie potrafią uszanować innych, czy to masa, czy maraton, czy nawet zwykła ulica ale to nie oznacza to że przez tych "pseudo-użytkowników" powinniśmy rezygnować z uczestnictwa.robal pisze:I nadal widocznie jest, skoro tratuja rolkarzy tacy spieszacy na mase psudo-bikerzybacha pisze:masa też początkowo była przejazdem rowerzystów
Pozdrawiam,
robal.
Np. przestaniesz jeździć na skuterze tylko dlatego że na ulicach jest niebezpiecznie??
- stopczyk98
- robal
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 01 kwie 1999
- Kontakt:
Owszem, ale niestety z mijanych przeze mnie w samotnej pogoni za czolowka przedmasowa rowerzystow (a moze 'rowerzystow') WSZYSCY wykazali sie agresja, chamstwem i nieznajomoscia przepisow. 100% probekbacha pisze:Robal w każdej grupie znajdą się osoby które nie potrafią uszanować innych
Pozdrawiam,
robal.
- bacha
- Pięciokółkowiec 80mm
To na następej masie trzeba będzie kulturalnie przez megafon zrobić krótką pogawędkę umoralniającą bądź skrócony kurs poruszania się po drogach w zgodzie z przepisamirobal pisze: Owszem, ale niestety z mijanych przeze mnie w samotnej pogoni za czolowka przedmasowa rowerzystow (a moze 'rowerzystow') WSZYSCY wykazali sie agresja, chamstwem i nieznajomoscia przepisow. 100% probekOd tamtej pory jezdze na rowerze tylko w worku na glowie
bo tak mi wstyd, ze w jakis sposob do tej rowerowej grupy przynaleze.
Pozdrawiam,
robal.