Przypominam o temacie:WFH pisze: Popieram w całej rozciągłości! Czekamy na propozycje gospodarzy!!!
Gdańsk - miejsca spotkań rolkarzy
Jest już tam jedna propozycja miejsca i organizacji spotkania opisana przez Piotro
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Przypominam o temacie:WFH pisze: Popieram w całej rozciągłości! Czekamy na propozycje gospodarzy!!!
Kolejką miejską.Don Lama pisze:Mam pytanie co do dokumentacji foto z maratonuPonieważ to nie nasz teren nie jesteśmy w stanie obstawić trasy naszymi aparatami
czy możemy liczyć na wsparcie??
Mamy jedną osobe robiącą zdjęcia czy jest ktoś kto będzie na starcie a później dojeżdża do mety? Ewetulanie jakieś wskazówki jak szybko przemieścić się z początku na koniec maratonu (nie będąc na rolkach)
Pozdrawiam
Też będziemy robić zdjęcia i może coś skręcimy (jeden aparat i kamera),Don Lama pisze:Mam pytanie co do dokumentacji foto z maratonuPonieważ to nie nasz teren nie jesteśmy w stanie obstawić trasy naszymi aparatami
Mamy jedną osobe robiącą zdjęcia czy jest ktoś kto będzie na starcie a później dojeżdża do mety?
Zdecydowanie rozsądniej. Maraton blokuje jedyną arterię Trójmiasta.Inso pisze:Też będziemy robić zdjęcia i może coś skręcimy (jeden aparat i kamera),Don Lama pisze:Mam pytanie co do dokumentacji foto z maratonuPonieważ to nie nasz teren nie jesteśmy w stanie obstawić trasy naszymi aparatami
Mamy jedną osobe robiącą zdjęcia czy jest ktoś kto będzie na starcie a później dojeżdża do mety?
teren rownież nie jest nam znany, jak narazie zaopatrzyliśmy się w mapę Trójmiasta i śledzimy wątek o maratonie.
Myśleliśmy o przejeździe samochodem ze startu na metę, czy ktoś z Gdańszczan może nam doradzić, czy nie rozsądniej będzie przemieścić się na metę kolejką?
Przejść nad torami na al. zwycięstwa 1,7km mam nadziejępiotro pisze: Zdecydowanie rozsądniej. Maraton blokuje jedyną arterię Trójmiasta.
Sposób dla jednej osoby na trzy miejsca zdięciowe:
Start,
Przejść nad torami na aleję zwycięstwa (Jakiś 17km)
Biegiem do kolejki, kolejką do stacji Gdynia-Wzgórze Nowotki (ups, św. Maksymiliana).
I biegiem do mety.
Postaramy się "obadać" dogodne pozycje dzień wcześniej, dzięki za rady, pozostaje nam tylko nanosić punkty na mapę, szykować łokcie do akcjidzosef pisze:Tak, piotro dobrze prawi. Jak się sprężycie, to można będzie nas złapac w 3 miejscach. Zaraz po starcie, potem trzeba przejśc nad torami na główną ulicę - to będzie po naszym półmetku, czyli po Starym Mieście - jakiś 23km, a potem to już kolarzówka:) albo SKM i do Gdynia na metę
No to fajnie, że będziesz startować!*marta pisze:chciałam sie pochwalic, ze tez jadęco prawda poza konkursem bo moj wiek mi na to nie pozwala ale i tak jestem bardzo szczęsliwa
mam jedynie obawy co do tego czy dojade:)a i chciłam spytac czy moze nie jedzie tez ktos kto nie ma 18 lat?:)