Bez losowania powinni jechać wszyscy!!!beab pisze:z młodzieży to napewno Jasiu
A jak będą mogli jechać starsi to w lolel-boler zrobią chyba losowanie
Mistrzostwa Świata - Korea.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
matej
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
A moze jeszcze jakies typy na dzialacza, ktory bedzie godnie reprezentowal Polske za granica(o ile jest mozliwe znalezienie takiego) i pomagal chlopakom.
Ja wiem kto to jest i raczej bedzie problem z tym reprezentowaniem i pomoca

Ja wiem kto to jest i raczej bedzie problem z tym reprezentowaniem i pomoca
Inline Speedskating - A way of life
Pozdrawiam - kandydat do zbanowania...
-
matej
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Nie ladnie tak pisac o kims - "leszczyk" - zwlaszcza, ze sama ukrywasz swoja tozsamosc...
Nie padl jeszcze konkretny strzal tylko przypuszczenia, wiec szanse sa nadal 1/3.
Nie padl jeszcze konkretny strzal tylko przypuszczenia, wiec szanse sa nadal 1/3.
Ostatnio zmieniony czw sierpnia 17, 2006 5:31 przez matej, łącznie zmieniany 1 raz.
Inline Speedskating - A way of life