Upadlosci nie oglosza nigdy, bo sa przyspawani do stolkowwełek pisze:Nie inwestuje w takie firmy nic nie wiadomo kiedy ogłoszą upadłość i po kasie.![]()
Mistrzostwa Świata - Korea.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
matej
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Dla nich to raczej nie, co roku darmowe wakacje.WFH pisze:Zalezy dla kogo najgorszym!!!Napewno nie dla nich!!!matej pisze:W najgorszym wypadku na ME i MS beda jezdzic tylko dwaj dzialacze(tu chyba wiadomo ktorzy) i sekretarz.
Zawod - dzialacz sportowy, dobra rzecz.
Inline Speedskating - A way of life
Pozdrawiam - kandydat do zbanowania...
Pozdrawiam - kandydat do zbanowania...
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: Cavalli
- Jeżdżę od: 01 cze 1995
- Kontakt:
No i niestety tak samo od lat, w wiekszosci Zwiazkow Sportowych...matej pisze:Dla nich to raczej nie, co roku darmowe wakacje.WFH pisze:Zalezy dla kogo najgorszym!!!Napewno nie dla nich!!!matej pisze:W najgorszym wypadku na ME i MS beda jezdzic tylko dwaj dzialacze(tu chyba wiadomo ktorzy) i sekretarz.
Zawod - dzialacz sportowy, dobra rzecz.
Marzy mi sie, zeby to sie w koncu zmienilo...
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Niestety nie wiadomo jak bedzie z wyjazdem, bo klub do ktorego nalezy Daniel Gwadera wyslal pismo do zwiazku, w ktorym wnioskuje o usuniecie go z kadry!!!
Brak slow...Opiekunem miala byc takze osoba z tego klubu, ktora nagle zrezygnowala i zaczyna to wygladac nieciekawie...Chyba nie chca, zeby Janek jechal...
Brak slow...Opiekunem miala byc takze osoba z tego klubu, ktora nagle zrezygnowala i zaczyna to wygladac nieciekawie...Chyba nie chca, zeby Janek jechal...
- wełek
- Prześcigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
W telewizji coś mi się nie wydaje. Ja widziałem zwmiankę o rolkach tylko pare razy kiedyś w 5-10-15 chyba taki program był byli na obozie w Elblągu i tam troche mówili. Nawet Bartek jako najstarszy coś tam tłumaczył
. Wiem, że jeszcze w kawie czy herbacie było coś. Jakiś filmik chyba z zawodów. A tak pozatym to nie przypominam sobie takich dłuższych wzmiankach nawet w jakimś przeglądzie sportowym nic nie mówią. A i jeszcze podczas maratonów. Zico mówił, że go mama widziała a on nawet nie wiedział, że to na żywo. Można by jakoś ruszyć pogodnić tych od sportu niech coś czasem powiedzą. Fajnie by było nawet usłyszeć czasem jak coś mówią o rolakch więcej ludzi by się tym zainteresowało. Miał powstać jakiś program sportowy coś tam Korzeniowski próbuje zrobić, ale narazie nic nie ma. Tam na pewno łatwiej by było wcisnąć kilka moze kilkanaście minut o rolkach.
- WFH
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
No i zmienił się skład ekipy, więc możnaby reaktywować konkurs
Zgodnie z wolą macierzystego klubu nie jedzie Daniel Gwadera(na pewno jest z tego powodu bardzo zadowolny...).
Całe szczęście, że jedzie Janek Szymański.
Oprócz niego jedzie jeszcze druga osoba, która będzie pełnić rolę opiekuna, ale musi także wystartować(koszty pobytu dwóch zawodników pokrywa światowa federacja). Długo zastanawiano się kto będzie tą osobą...W końcu dokonano wyboru, ale nie wiadomo czy słusznego...W każdym bądź razie rodzice Janka musieli dać pisemną zgode na wyjazd syna pod opieką tego człowieka...
Kto to???
Zgodnie z wolą macierzystego klubu nie jedzie Daniel Gwadera(na pewno jest z tego powodu bardzo zadowolny...).
Całe szczęście, że jedzie Janek Szymański.
Oprócz niego jedzie jeszcze druga osoba, która będzie pełnić rolę opiekuna, ale musi także wystartować(koszty pobytu dwóch zawodników pokrywa światowa federacja). Długo zastanawiano się kto będzie tą osobą...W końcu dokonano wyboru, ale nie wiadomo czy słusznego...W każdym bądź razie rodzice Janka musieli dać pisemną zgode na wyjazd syna pod opieką tego człowieka...
Kto to???
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
WFH pisze: Kto to???
Też mi zagadka, strasznie trudnaWFH pisze:Do zobaczenia w Korei
//dodano
żeby nie było, że nie odpowiedziałem:
WFH
żeby nie było, że nie na temat:
powodzenia w Korei, Jachu, daj tam czadu.
PS. Jeśli mogę spytać i nie jest to tajemnica, czemu Gwadera nie jedzie? Coś zawinił "macierzystemu klubowi"?
//dodano
Jaka jest w ogóle nagroda w konkursie ?
Pozdrawiam Piotrek