WARSZAWSKA MASA KRYTYCZNA 25-08-2006
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
-
canmanski
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Hej
Jako obywatel Stołeczno Królewskiego Miasta Krakowa pozwolę sobie reprezentować poddanych naszego miłościwie panującego, tu w Galicji, Cesarza Franciszka Józefa podczas tak chwalebnej uroczystości.
Miejąc nadzieję, że delegacyja nasza z szacunkiem nalezytym przyjęta będzie, łącze szczere pozdrowienia dla wszystkich rolkujących.
Bartek
Jako obywatel Stołeczno Królewskiego Miasta Krakowa pozwolę sobie reprezentować poddanych naszego miłościwie panującego, tu w Galicji, Cesarza Franciszka Józefa podczas tak chwalebnej uroczystości.
Miejąc nadzieję, że delegacyja nasza z szacunkiem nalezytym przyjęta będzie, łącze szczere pozdrowienia dla wszystkich rolkujących.
Bartek
- serweryn
Re: WARSZAWSKA MASA KRYTYCZNA 25-08-2006
Skoro byłem na 99, to i na 100 się pojawięInso pisze: Sierpniowa Masa będzie jubileuszowym setnym przejazdem.
Do zobaczenia!
wciąż lepszy teoretyk niż praktyk..
- Inso
- Ścigant 4x110mm
- Kontakt:
Powitamy rolkami i solącanmanski pisze: Jako obywatel Stołeczno Królewskiego Miasta Krakowa pozwolę sobie reprezentować poddanych naszego miłościwie panującego, tu w Galicji, Cesarza Franciszka Józefa podczas tak chwalebnej uroczystości.
Bartek
Świetnie, że przyjedziecie!
- stopczyk98
- Czterokółkowiec bez hamulców
-
Ali.
- Kontakt:
Ali.
Ty sie canman tu tak nie "wymadrywywuj"
)) Buziaki dla Ciebie... mowisz ze przyjezdzasz... fajosko... to kiedy bedziesz dokladnie... i gdzie potem skoczymy na kawe 
a czy ja mowilam ze bede na Masie... nie? ... no to bede !!!
Pozdrawiam
Ali.
a czy ja mowilam ze bede na Masie... nie? ... no to bede !!!
Pozdrawiam
Ali.
SMILE
- McGregor
- Czterokółkowiec bez hamulców
rada tyllko jedna - miej wiarę w siebie - na ostatniej masie miałem te same wątpliwości i nawet nie zauważyłem kiedy dojechaliśmy do mety. Nawet dla mnie nowicjusza było to męcząco wolne temp jazdy.hallenka pisze:Ja też przyjdę, to będzie moja pierwsza masaMacie jakieś rady dla żółtodzioba takiego jak ja??
Bądź dobrej myśli.
#######################
McGregor '73
McGregor '73