\grzesiek pisze:Nasze Stowarzyszenie musi mieć jakąś siedzibę
co robimy z tym fantem?
Nad tym pracuje ja
Pozdrawiam,
robal.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
\grzesiek pisze:Nasze Stowarzyszenie musi mieć jakąś siedzibę
co robimy z tym fantem?
Dobre pytanie Grzegorz!grzegorz pisze:mam pytanie czy ma to być tylko lokalne stowarzyszenie w-wa i okolice czy też coś znacznie szerszego czły kraj
Dyskutowaliśmy w tej sprawie na spotkaniu...Jako, że większość osób mieszka w Warszawie, to pewnie początkowo nasza działalność ograniczałaby się do działań w Warszawie, jednak zrezygnowaliśmy z umieszczania Warszawy w nazwie, gdyż uznaliśmy, że nie będziemy przed nikim zamykać drzwi do Stowarzyszenia, a poza tym mysle, że czasem byłaby możliwość zrobienia czegoś poza W-wą i wtedy łatwiej jest o to Stowarzyszeniu ogólnopolskiemu.grzegorz pisze:mam pytanie czy ma to być tylko lokalne stowarzyszenie w-wa i okolice czy też coś znacznie szerszego czły kraj
Po to chcemy zalożyć Stowarzyszenie, żeby złaśnie praca pojedynczych osób ne szła na marne!!!Że napotkamy wiele problemów to zdajemy sobie sprawe, ale nie mamy zamiaru się tym przejmować, dlaczego mielibysmy nie spróbować???grzegorz pisze: Jest Polski Związek Wrotkarski jest SSW MALTA i co z tego wynika !?
czy wasza praca nie pojdzie na marne np:. w Poznaniu jest SSW MALTA jest organizowany maraton w którym z roku na rok uczestniczy coraz więcej rolkarzy , są hale targowe ( brak miejsca do jazdy zimą) miasto ma zamiar organizować zawody międzynarodowe ale nie jest zainteresowane do upowoszechniania sportu masowego powstało nawet stowarzyszenie które chciało wybudować SKATE PARK pod trasą Katowicką w Poznaniu wykożystując nieużytki pod wiaduktami drogowymi miasto w pierwszym momencie było za ale jak przyszło co do czego umyło ręce i piętrzyło problemy więc uczulam was i życzę powodzenia wspieram was całym sercem i jestem pod wrażeniem In LION z BERLINA
Jak najbardziej!!!Stowarzyszenie jest otwarte dla wszystkich!jabartek pisze:Ja tak tylko spytam na marginesie:
- czy zupełnie początkująca osoba może się dołączyć tam gdzieś do Was i posłuchać, jakie to plany chcecie wdrożyć w rolkową egzystencję Warszawy? Jeśli tak, to gdzie i kiedy?