no napewno - ale takiego to nie zrobiliście:PiciuM pisze:Hmmm... konkurencja rosnie widze, ale nie sa w stanie pobic moich zdjeczico pisze:Ważne, bo dostanę niedługo 1.500 zdjęć z maratonu i to nie od Rolleblade Photo Girl

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Ariel pisze:Ja też bym prosił o zdjęcia od PiciuM i Zico.
Po ile mam przelać?
Aha, PiciuM pisał w innym wątku, że 2 zł za płytkę, 6 zł za przesyłkę, i ile kto może na klisze na przyszły rok.
I dlatego właśnie jest tak dużo upadkówAndrzej pisze:Jak człowiek bierze udział to widzi tak naprawdę ciagle ten sam obraz czyli pośladki osoby przed sobą
ale nas nakręca!Andrzej pisze:Rozmawiałem wczoraj z redaktorami. Nawet powiem więcej - WIDZIAŁEM WCZORAJ MATERIAŁ DO FILMU !!!!
Myślę ze będzie to pierwszay w Polsce film pokazujący jakby cały przebieg walki na trasie. Czasem jest to walka z rywalem a czasem, co widać na filmie, walka ze samym sobą. Materiał jest bajeczny.
Redaktorzy proszą o cierpliwość bo trzeba to obrobić, podłożyć muzykę itd. itp.
Obiecali mi że w przyszłym tygodniu powinniśmy mieć już z tego film.
A teraz trochę o tym co widziałem:
Tu jest wszystko jak na dłoni. Kaziu Posadowski pytający o drogę, podjazdy pod górę, kilka spektakularnych przewrotek, Mirek Cz. zblokowany przez samochód, Zgola w morderczym pościgu, Alan z trąbką na czele ( nie na czole) , Marcin Siebert machajacy do kamery, wywiadzik z Krzysztofem Plichem (Diet), towarzystwo z Tomaszowa, Dzosef prawie na płocie, kilka upadków na zakręcie na pętelce, Marek na zakręcie wyglądający jakby jechał na spacerze ( no tak przecież on był z DZIECKIEM - JANEM na niedzielnym spacerze, itd.
Cieszę się bo jest też dużo materiału pokazującego nas - radośnie jeżdzących rolkarzy.
Niesamowita sprawa. Jak człowiek bierze udział to widzi tak naprawdę ciagle ten sam obraz czyli pośladki osoby przed sobą i ewentualnie .... kolejne pośladki jak nastąpi przetasowanie. ( Ja miałem dobrze bo jechałe sobie to za Mimblą, to za Kają Żółkiewską, to za Martą 47. Jak jechałem za PiciemM. i Alanem to nic mnie nie pociągało i odpadałem. Szczęście że było to chwilowe i znowu była kobitka przede mną)
Postaram się wyciągnąć jakieś skrawki i spróbujemy z Zico powstawiać małe zajawki
Pozdr.
Będzie widać znak szczególny - znikający punkt na trasieAriel pisze:Brak znaków szczególnych, trudno będzie Cię rozpoznać.Andrzej pisze:Postanowiłem zmienić zdjęcie w profilu abyście mogli rozpoznać mnie na zawodach w przyszłym roku.
Zawziąłem sie i będę jeszcze szybszy!
Podoba mi się sposób Alana - napis z tyłu kasku ALAN54.