Ceny Panczen

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Awatar użytkownika
wełek
Prześcigant 4x110mm
Jeżdżę od: 02 sty 2010
Kontakt:

Post autor: wełek » czw listopada 02, 2006 6:14

Jak będziesz miał jakiś wolny weekend to wpadnij do Warszawy, wiem , że może nie być łatwo, ale może się uda.
Jeśli już to na feriach, może wcześniej. W tym roku raczej nie będe startował na nartach na olimpiadzie. Jak to jest z olimpiada na łyżwach jakies eliminacje są czy jak? Ciekawe może bym spróbował jakoś, troche bym musiał poświęcić, ale ja bym chciał zobaczyć jak jest na łyżwach.

Awatar użytkownika
WFH
Prześcignął Chuck`a...
Moje rolki: Cavalli
Jeżdżę od: 01 cze 1995
Kontakt:

Post autor: WFH » sob listopada 04, 2006 11:52

wełek pisze:
Jak będziesz miał jakiś wolny weekend to wpadnij do Warszawy, wiem , że może nie być łatwo, ale może się uda.
Jeśli już to na feriach, może wcześniej. W tym roku raczej nie będe startował na nartach na olimpiadzie. Jak to jest z olimpiada na łyżwach jakies eliminacje są czy jak? Ciekawe może bym spróbował jakoś, troche bym musiał poświęcić, ale ja bym chciał zobaczyć jak jest na łyżwach.
Specjalnych eliminacji nie ma, bo jest generalnie mało zawodników. Musisz jednak wcześniej wystartować w jakiś zawodach, zeby być klasyfikowanym przez PZŁS. Jak coś to daj znać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”