Mowimy o najblizszym czwartku? To ja tak na jakies 50% bede
Pozdrawiam,
robal.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Sproboje sie dostosowac jak juz bedzie znany jakis termin, jak nie bedzie pasowac bede pisac.WFH pisze:Mi niestety jutro nie pasuje, ale w czwartek raczej nic mi nie przeszkodzi.No a co z innymi???
kajman???
sanczol???
Inso???
grzesiek???
McGregor???
i wielu, wielu innych???Nie będe wszystkich wymieniał po nickach
No to na szybkości trzeba się zastanowić czy spotkanie w tym terminie ma sens, musi być minimum 15 osób, albo jak pisał Alandy 20(dla pewności), a z tego co widać, ciężko będzie tyle osób zebrać. Pewnie będą problemy ze znalezieniem dogodnego dla wszystkich terminu, ale w końcu musimy się spotkać!!!Inso pisze:nas nie będzie na 100 %
raczej z jutrzejszego spotkania nic nie wyjdzieAlandy pisze:też mysle że ten tydzień to juz raczej odpada
proponuje żeby ustalić wtorek/czwartek w przyszłym tygodniu (odpowiednio 21 albo 23 listopada) jeśli mamy sie wyrobić na początek roku ze wszystkim
pozdrawiam
Fundament to podstawa działania całości. Trzymam za Was kciuki!kczabu pisze:KOCHANI - postarajmy się spotkać. Tyle chcemy zrobić a z tak prostą sprawą jak spotkanie nie dajemy sobie rady
niestety nie wróży to dobrze na przyszłość![]()
a może w weekend?
niestety cisza i to grobowaWFH pisze:Coś cisza w temacie...Kczabu jeśli masz info kiedy komu pasuje, to proponuje założyć osobny temat i mobilizować wszystkich!!!