Mam takie pytanie czy ktoś wie co się dzieje z panem Prusem ? Jakoś nie można się z nim skątaktować
Noga mi urosła i przydały by się nowe buty
Peace
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Pan Janusz Prus jest producentem butów do jazdy szybkiej, rowerowych, swego czasu miał patenty firm Rollerblade, Mogema. Jeden z nielicznych osób w Europie o takiej działalności.jacek_8 pisze:A kto to jest Pan Prus? Jakiś lokalny Pan Marek T.?
Yhy......jednym słowem to człowiek niezastąpiony, który nie wyrabia się z ilością zamówień. To pozytywna postać. Szacun.zico pisze:Pan Janusz Prus jest producentem butów do jazdy szybkiej, rowerowych, swego czasu miał patenty firm Rollerblade, Mogema. Jeden z nielicznych osób w Europie o takiej działalności.jacek_8 pisze:A kto to jest Pan Prus? Jakiś lokalny Pan Marek T.?
Tez mi sie wydaje, ze koncentruje sie teraz na butach dla kolarzy i nie jestem pewny czy robi jeszcze buty na rolki.Swego czasu odwiedzal forum i jest zarejestrowany,wiec moze w wolnej chwili sie wypowie...wełek pisze:Ja słyszałem że przeżucił sie na buty dla kolarzy, ale chyba jeszcze robi buty na rolki przynajmniej tu na nasz rynek... ale nie wiem jak teraz jest... a teraz słyszalem że skończył swoją działaność
Nie chciałbym uchodzić za zgreda i purystę. Mamy jednak do czynienia z zawodnikiem, jak mi się zdaje - w wieku szkolnym. Oprócz nowych butów, ważne dla niego są różne sprawdziany, egzaminy, itp. A tutaj wszyscy dorośli rozmyślają, co też mogło się stać z p. Prusem a nikt nie zwróci uwagi, że z p. Prusem nie można (osobno) się skontaktować.neo_piotr pisze:Witam !
Mam takie pytanie czy ktoś wie co się dzieje z panem Prusem ? Jakoś niemożna się z nim zkątaktować.
Peace.
Dokładnie.Toudi pisze:Nie chciałbym uchodzić za zgreda i purystę. Mamy jednak do czynienia z zawodnikiem, jak mi się zdaje - w wieku szkolnym. Oprócz nowych butów, ważne dla niego są różne sprawdziany, egzaminy, itp. A tutaj wszyscy dorośli rozmyślają, co też mogło się stać z p. Prusem a nikt nie zwróci uwagi, że z p. Prusem nie można (osobno) się skontaktować.neo_piotr pisze:Witam !
Mam takie pytanie czy ktoś wie co się dzieje z panem Prusem ? Jakoś niemożna się z nim zkątaktować.
Peace.
Postać z pewnością pozytywna i kiedyś bardzo pomogła w rozwoju polskich rolek. Ale z tym, że nie wyrabia z ilością zamówień to trochę przesada, raczej tylko nie ogarnia z powodu nadmiaru kleju w pracowni. Z każdym rokiem coraz trudniej się z nim dogadać.jacek_8 pisze:Yhy......jednym słowem to człowiek niezastąpiony, który nie wyrabia się z ilością zamówień. To pozytywna postać. Szacun.