Czy zna ktoś jakieś dobre sklepy ??
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Czy zna ktoś jakieś dobre sklepy ??
Witam wszystkich.
Czy wie kto może gdzie mogę się zaopatrzyć w rolki w okolicach OPOLA bądź też KATOWIC ??
Czy wie kto może gdzie mogę się zaopatrzyć w rolki w okolicach OPOLA bądź też KATOWIC ??
- Darko
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Promocja 50% jest tylko na Salomon Motion 7.2.dziki bob pisze:Darko, a promocja obejmuje również jakies freestylowe o ile tam maja??Darko pisze:Witam.
Katowice; Intersport w Silesia Center - rolki Salomona 50% przeceny,rolki K2 na kołach 4x90,Rollerblady-fitness.Ogladałem w piątek.
Pozdrawiam.Darek.
Darek.
-
yoopiter
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Nie znam dobrych sklepów jeśli chodzi o rolki. Dla mnie dobry w tym wypadku to dobrze zaopatrzony. Niestety jest fatalnie, choć podobno to dopiero początek sezonu (?!):
Go sport Katowice Trzy stawy
Intersport Katowice Silesia City
Intersport Sosnowiec Plejada
Martes Sport Czeladź M1
Decathlon Sosnowiec
Salomony w rozmiarach dla ludzi niskich lub bardzo wysokich, Rollerblady Geo3 za około 440 złotych, Fila za 400 (wyprzedane w tydzień normalne rozmiary), K2 Moto za wysokie ceny (chyba ponad 500), o "nie markowych" nie wspominam, bo wśród takich jest spory wybór. Tak w skrócie wyglądała sytuacja przed świętami.
Go sport Katowice Trzy stawy
Intersport Katowice Silesia City
Intersport Sosnowiec Plejada
Martes Sport Czeladź M1
Decathlon Sosnowiec
Salomony w rozmiarach dla ludzi niskich lub bardzo wysokich, Rollerblady Geo3 za około 440 złotych, Fila za 400 (wyprzedane w tydzień normalne rozmiary), K2 Moto za wysokie ceny (chyba ponad 500), o "nie markowych" nie wspominam, bo wśród takich jest spory wybór. Tak w skrócie wyglądała sytuacja przed świętami.