Witam człowieka z Rybnika. Nie wiem o której przyjechać aby było dobrze ale miło że z moich rodzinnych stron ktoś się wybiera tak jak ja na I maraton w życiu. Pozdrawiam.Darko pisze:Hej![]()
Wpisałem sie na listę i wpłaciłem wpisowe![]()
Chętnie bym pojechał na 2 godz,ale nie wiem czy tyle wyrolkuję w I maratonie w życiu![]()
Czy ktoś wie jak dobrze zaplanować imprezę pod względem czasowym,tj. o której przyjechać rano samochodem,gdzie go zaparkować i do której zgłosić się po nr. startowy?
Pozdrawiam.Darek
Kraków Maraton 6.05.2007
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
-
marek_katowice
- Pięciokółkowiec 80mm
- Jeżdżę od: 01 maja 1999
-
[Rollerboys]
- Czterokółkowiec
- Don Lama
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Hejka,
może wzorem maratonu w Trójmieście zrobimy mały przejazd dzień wcześniej po Krakowie??
Jeśli ktoś z was pojawi się w Kraku już w sobotę i będzie miał ochotę - chętnie poprowadzę wycieczkę po naszym mieście z pkt widzenia rolek
Pozdrawiam
Jakbson
może wzorem maratonu w Trójmieście zrobimy mały przejazd dzień wcześniej po Krakowie??
Jeśli ktoś z was pojawi się w Kraku już w sobotę i będzie miał ochotę - chętnie poprowadzę wycieczkę po naszym mieście z pkt widzenia rolek
Pozdrawiam
Jakbson
www.NaRolkach.pl - największy portal rolkowy w Polsce
- koziar2
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Rollerblade Twister III
- Jeżdżę od: 01 maja 2006
- Kontakt:
Dokladnie... HelpppDarko pisze:Dowiedziałem sie w biurze maratonu,że specjalnych parkingów dla przyjeżdzajacych nie ma,trzeba parkowac tam gdzie będzie miejsce![]()
Pakiety startowe bedą wydawane do godz.8.00.
Obawiam się,że większym stresem![]()
będzie znaleść miejsce na parking niz sam start
![]()
KRAKOWIANIE![]()
![]()
POMOCY
![]()
![]()
-
matej
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Z parkowaniem to raczej nie powinno być problemu. Trzeba się kierować na Błonia i szukać miejsca w okolicach stadionu Wisły. W zeszłym roku do ostatniej chwili można było swobodnie zaparkować jakieś 300m od linii startu.
Na liście startowej jest już ponad 130 zawodników...
Na liście startowej jest już ponad 130 zawodników...
Inline Speedskating - A way of life
Pozdrawiam - kandydat do zbanowania...
Pozdrawiam - kandydat do zbanowania...