K2 Black Magic - dobry wybór ?
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
K2 Black Magic - dobry wybór ?
Kupiłem
<nie podajemy linków>/item190642937_k2_blac ... bec5_.html
I ogolnie jak patrze po parametrach to mi sie pdoobaja ale cyz ktos ma jakies infomrajc edoklandiejsze o tych rollkach ?
No i czy to dobry zakup ?
<nie podajemy linków>/item190642937_k2_blac ... bec5_.html
I ogolnie jak patrze po parametrach to mi sie pdoobaja ale cyz ktos ma jakies infomrajc edoklandiejsze o tych rollkach ?
No i czy to dobry zakup ?
- Caravan
- Prześcigant 4x100mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Zobaczysz w czasie jazdy 
Pozdrawiam
Caravan
SALOMON THUNDER UFS 237EA
SALOMON CHAZ SANDS UFS 247EA
SEBA FR2 243
http://www.zut-projekt.pl
Caravan
SALOMON THUNDER UFS 237EA
SALOMON CHAZ SANDS UFS 247EA
SEBA FR2 243
http://www.zut-projekt.pl
hehehe no niby racja ale wiadomo jak to jest - jestem niecierpliwy w koncu to moje pierwsze rolki po takim czasie przerwy 
btw czy hamulec jest demontowany całkowicie tutaj ?? bo siem nei znam a by mi troche przeszkadzął pewnie
dokaldnie widac go na tych fotkach ( a przynajmniej dokladniejszych nie znalazlem)
<nie podajemy linków>/item191315045_rolki_k ... egro_.html
btw czy hamulec jest demontowany całkowicie tutaj ?? bo siem nei znam a by mi troche przeszkadzął pewnie
dokaldnie widac go na tych fotkach ( a przynajmniej dokladniejszych nie znalazlem)
Hamulec mozna we wszystkich rolkach zdemontowac w tych terz tylko bedzie ci potrzebna dodatkowa sruba bo ta z hamulcem jest troche dluzsza od innych,ja bym hamulec zostawil,szkoda rolek przy hamowaniu.Cerb pisze:hehehe no niby racja ale wiadomo jak to jest - jestem niecierpliwy w koncu to moje pierwsze rolki po takim czasie przerwy
<nie podajemy linków>/item191315045_rolki_k ... egro_.html