Pozdrawiam i dziękuje
Sklepy
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Sklepy
Witam widziałam na forum wiele adresów sklepów ale niestety tylko w Polsce:(( Byłabym bardzo wdzięczna za adresy ( nie tylko internetowe ) sklepów rolkarskich-profesjonalnych w Anglii.
Pozdrawiam i dziękuje
Pozdrawiam i dziękuje
- cinas83
- Pięciokółkowiec 84mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
w anglii pod tym względem jest tak biednie ,że gdy wchodzę do sportowego to zastanawiam sie czy czasem nie wszedłem do tego namiotu na bema...
oni tam nie znają się na rzeczy. Bardzo mało wiary jeździ tam na rolkach. wydaje mi się ,że to przez wage przeciętnego anglika która jest wieksza niż ta legendarna klasa A (do 100kg). byłem ,widziałem ,doznałem szoku....
kapitalizm i macdonaldy ich tam roztyły
oni tam nie znają się na rzeczy. Bardzo mało wiary jeździ tam na rolkach. wydaje mi się ,że to przez wage przeciętnego anglika która jest wieksza niż ta legendarna klasa A (do 100kg). byłem ,widziałem ,doznałem szoku....
kapitalizm i macdonaldy ich tam roztyły
Z moich obserwacji i doświadczeń wynika coś zupełnie innego. Przez jakiś czas mieszkałam w Londynie (nie wiem jak to wygląda w innych miejscach w Anglii) i moim zdaniem rolki są tam bardzo popularne. Wystarczy wybrać się do Hyde Parku
Jak zobaczyłam co się tam dzieje to po prostu musiałam kupić rolki
Wer... nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli w Londynie albo możesz tam się wybrać to polecam sklep Club Blue Room na Edgware Road (tu też adresy innych sklepów http://www.londonskaters.com/main_skate ... ailers.htm) polecony mi przez angielskich rolkarzy. Sama kupiłam tam rolki (co prawda 3 lata temu i może sytuacja tam się zmieniła) i byłam bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi sprzedawcy, który wyczerpująco odpowiadał na każde moje pytanie, doradzał i oczywiście z rolek, które tam kupiłam.
Pozdrawiam,
Marta
Wer... nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli w Londynie albo możesz tam się wybrać to polecam sklep Club Blue Room na Edgware Road (tu też adresy innych sklepów http://www.londonskaters.com/main_skate ... ailers.htm) polecony mi przez angielskich rolkarzy. Sama kupiłam tam rolki (co prawda 3 lata temu i może sytuacja tam się zmieniła) i byłam bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi sprzedawcy, który wyczerpująco odpowiadał na każde moje pytanie, doradzał i oczywiście z rolek, które tam kupiłam.
Pozdrawiam,
Marta
-
Clav
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Londyn owszem, poza jest bida z nedza. Mieszkam jakies 2h od londka i zeby kupic rolki musialem sie przejechac do wiekszego miasta , jakies 30 mil. Sklep mial dokladnie 2 (slownie dwie) pary rolek. K2 i jakies rollerblade.
Wiec jest bieda, chociaz nad mozem sporo ludzi w ladny dzien na rolkach widac
Wiec jest bieda, chociaz nad mozem sporo ludzi w ladny dzien na rolkach widac