DOBóR ROLEK XXXL

Zanim kupisz - zapytaj, przeczytaj o sprzęcie do jazdy na wrotkach (rolkach / rolki)
Dział tylko o jeździe fitness i szybkiej.
Place to talk about skates, wheels, bearings. Only for fitness and speed inline skating

Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

GGALI
Jeżdżę od: 02 sty 2010

DOBóR ROLEK XXXL

Post autor: GGALI » pt maja 18, 2007 9:54

Serdecznie witam wszystkich rolkarzy Szkoda że na wasze forum trafiłem tak póżno. Chciałem prosić o pomoc w doborze rolek. Mam 194cm wzrostu i nieco ponad 102kg wagi.Kupiłem SALOMONY Motion7,5 ti pomimo że w sklepie internetowym pasowały jak stare kapci zwłaszcza że rozmiar też nie mały 47. Wrażenia z jazdy niesamowite ale.... po kilku razach zatczeły trzeszczć i zauważyłem że w jednym z nitów puszcza zakuwka a drugi się poluzował. W sklepie zaproponowano że wymienią mi na inne lub naprawią. Jest jeszcze możliwość zwrotu kasy. Może zaproponujecie jakieś solidniejsze rolki do jazdy fittnes i rekreacyjnej.

Awatar użytkownika
cinas83
Pięciokółkowiec 84mm

Post autor: cinas83 » pt maja 18, 2007 10:45

jeśli chodzi o rolki fitness to miałeś strasznego pecha z tym nitem. Po prostu trafiłeś na rzadko spotykany wadliwy nit;) Salomony to dobre rolki i ja na twoim miejscu spróbowałbym je wymienić na NOWE(żadnych napraw). Daj im szanse;) Jeśli oba nity były koło siebie to gdy jeden puścił drugi został bardziej obciążony i dlatego mógł się poluzować.

GGALI

Post autor: GGALI » pt maja 18, 2007 11:44

No to widocznie miałem pecha zwłaszcza że rolki miałem na nogach ze cztery razy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzęt - jazda fitness i szybka / Equipment - fitness and speed”