Rolki !
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Rolki !
Siema. MAm zamiar kupić sobie rolki. Mam przeznaczone na to około 200zł. Co proponujecie?
Jak kierować sie doborem kółek ? czym wieksze MM i A tym lepsze?
W jakim sklepie moge nabyc rolki ktore mi zaproponujecie? Najlepiej kraków?
Jak kierować sie doborem kółek ? czym wieksze MM i A tym lepsze?
W jakim sklepie moge nabyc rolki ktore mi zaproponujecie? Najlepiej kraków?
- Slawek
- Szybszy niż Chuck Norris na 5x80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
To poczytaj tez forum na stronie: http://www.rolki.krakow.pl
Ostatnio bylo tam duzo informacji na ten temat.....
Slawek
> http://www.janarolki.pl <
Ostatnio bylo tam duzo informacji na ten temat.....
Slawek
> http://www.janarolki.pl <
Co sądzicie o tych rolkach ?
<nie podajemy linków>/item185334251_rolki_s ... um_42.html
dobra firma i ogolnie sprzet?
Ps. Widzieliscie je w jakims sklepie w krakowie?
<nie podajemy linków>/item185334251_rolki_s ... um_42.html
dobra firma i ogolnie sprzet?
Ps. Widzieliscie je w jakims sklepie w krakowie?
- marselus76
hmmmm Firma nieznana, krótki okres gwarancji tylko 12 miesięcy.
Ja osobiście bym nie ryzykował takiego zakupu. Poszukaj rolek firmowych roses, fila, salomon, k2, rollerblade inne. Ewentualnie zobacz rolki z elana https://ssl.<------->/item189780800_ro ... html#photo to mało znana firma ale jednak lepsza niż Signa Phantom. Ale lepiej poczekać dołożyć trochę kasy i kupić coś lepszego. Tak Ci każdy doradzi. pozdro
Ja osobiście bym nie ryzykował takiego zakupu. Poszukaj rolek firmowych roses, fila, salomon, k2, rollerblade inne. Ewentualnie zobacz rolki z elana https://ssl.<------->/item189780800_ro ... html#photo to mało znana firma ale jednak lepsza niż Signa Phantom. Ale lepiej poczekać dołożyć trochę kasy i kupić coś lepszego. Tak Ci każdy doradzi. pozdro
---=FILA-PRIMO-ALU-84MM/83A/ABEC7=--- MZ
A powiedzcie coś o tych rolkach? Czy nadaja sie dla poczatkujacego ? { na aukcji jest model damski ale meski ma te same parametry }
<nie podajemy linków>/item194347286_francus ... 85zl_.html
Cena podana jest 180zł lecz w decathlonie na zakopiańskiej w krakowie cena wynosi 155zł.
Nadają się dla początkującego?
Co do tego dołożenia i poczekania na inne - nie chce na rolki przeznaczac zbyt wiele bo moze to byc krótkotrwała 'zajawka'.
Poza tym nie chce kupować na allegro chyba że w gre wchodzi odbiór osobisty (kraków)[/url]
<nie podajemy linków>/item194347286_francus ... 85zl_.html
Cena podana jest 180zł lecz w decathlonie na zakopiańskiej w krakowie cena wynosi 155zł.
Nadają się dla początkującego?
Co do tego dołożenia i poczekania na inne - nie chce na rolki przeznaczac zbyt wiele bo moze to byc krótkotrwała 'zajawka'.
Poza tym nie chce kupować na allegro chyba że w gre wchodzi odbiór osobisty (kraków)[/url]
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: powerslide c
- Jeżdżę od: 04 lip 1998
- Kontakt:
nie wiem czy Ci te rolki beda odpowiadac
rolki typu firmy go sport czy innej nie sa z regoły dobre ale jeżeli sam mowisz ze to może być takie zafascynowanie przejsciowe to może lepiej najpier pozyczyc od kogos i zobaczyc czy rolki to jest to czego oczekujesz
rolki typu firmy go sport czy innej nie sa z regoły dobre ale jeżeli sam mowisz ze to może być takie zafascynowanie przejsciowe to może lepiej najpier pozyczyc od kogos i zobaczyc czy rolki to jest to czego oczekujesz
Pozdrawiam
Michał Machowski
Nightskating Warszawa (www.nightskating.waw.pl)
Warszawskie Stowarzyszenie Rolkarskie Polskater
Rollschool - szkoł jazdy na rolkach i wrotkach (www.rollschool.pl)
Rolkowa MapaWarszawy - www.rolkowamapa.pl
Michał Machowski
Nightskating Warszawa (www.nightskating.waw.pl)
Warszawskie Stowarzyszenie Rolkarskie Polskater
Rollschool - szkoł jazdy na rolkach i wrotkach (www.rollschool.pl)
Rolkowa MapaWarszawy - www.rolkowamapa.pl
- marselus76
Przedmówca ma rację. Pożycz rolki od znajomego i popróbuj. Kupowac rolki no name'y hmmm? Pomyśl jak złapiesz bakcyla to za rok będziesz na gwałt zmieniał rolki bo na takich to za bardzo nie poszarżujesz. Inna alternatywa jedź do DECATHLONU załóż rolki w tym przedziale cenwym na nogi i potrenuj między regałami w sklepie. Ja tak osobiście robiłem:) pozdrawiam
---=FILA-PRIMO-ALU-84MM/83A/ABEC7=--- MZ
ja bym ci poleciła coś z firmowych rzeczy - rollerblade salomon albo k2 - z allegro to polecić moge firme z Krakowa bodajże - brat tam pojechał z Katowic rolki kupić i zadowolony jak diabli <nie podajemy linków>/show_user_auctions.php?uid=5815734
w większości mają salomony w super cenach i crossfire rollerblade'a w extra cenie - jego właśnie mój brat kupił
w większości mają salomony w super cenach i crossfire rollerblade'a w extra cenie - jego właśnie mój brat kupił