Wrocław - jeździmy na torze!!!!!!!!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- AsiaWroclaw
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
:)
ano tak, po takich suto zakrapianych juwenaliach raczej ciezko sie jezdzi, choc z drugiej strony jest sie mniej zestresowanym jazda:D
pozdrawia jeszcze nieumiejaca jezdzic:D
pozdrawia jeszcze nieumiejaca jezdzic:D
Jacek.B pisze:Ciężko będzie - Juvenaliagilbeert pisze:Ciekawym czy zajęty autor wątku w końcu pojeździ na torze z wykrzyknikami?
Zrobię podobnie. W której części będziesz z rodzinką ? Zastanawiam się,gilbeert pisze:wybieram rekreację i pierwszy raz podjadę trochę się pokręcić po 12.00. Przed 14tą wracam na Nowy Dwór i po obiadku ponownie się pojawię na leniwą jazdę.
kiedy przywieźć moją. Bardziej pasuje chyba ta druga część.
- odys_kg
- Ścigant 4x110mm
- Jeżdżę od: 08 cze 2004
Widze, że sie ludzie rozkręcili. Ktoś moze sie wybiera dziś lub jutro ? widziałem ze pisaliście o raczej dosyć wczesnych godzinach typu 8 czy potem 12
ja niestety musze rano być do 14 na zajęciach na uczelni. Ale potem jak najbardziej. Jeśli miałbym jechac to wybierałbym się z krzyków i mógłbym jak coś wziąśc chętnych ludzi 
Poprzedniej niedzieli jeździliśmy do 17.00, głównie z głodu i zmęczenia.odys_kg pisze:ja niestety musze rano być do 14 na zajęciach na uczelni. Ale potem jak najbardziej.
Tym razem jest szansa na napoje na miejscu, ale lepiej coś wziąć, bo
pewności nie ma, a mają być upały. Osoby z dzieciakami powinny wziąć
coś do jedzenia. Organizatorzy sami proponowali grilla, ale nikt tutaj nie
zadeklarował, że weźmie urządenie, więc tym razem jeszcze nie ma po
co brać mięska na wspólne rolkowe pieczenie
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Mam nadzieję, że uda mi się w końcu tam pojeździć. Niestety roztroić się nie mogę, jutro znów zawody, więc nie będę... Może za tydzień.Jacek.B pisze:Ciężko będzie - Juvenaliagilbeert pisze:Ciekawym czy zajęty autor wątku w końcu pojeździ na torze z wykrzyknikami?
P.S. Miłej jazdy
Pozdrawiam Piotrek
Mam nadzieję, że będzie sporo osób. Dzisiaj dorwałem parę rolkarzy naPeterCave pisze:Mam nadzieję, że uda mi się w końcu tam pojeździć. Niestety roztroić się nie mogę, jutro znów zawody, więc nie będę... Może za tydzień.
P.S. Miłej jazdy
Milenijnym i zachęcałem ich do przyjścia na Rakietową. Ma być ciepło.
W Toruniu także ma być ładnie. Daj czadu
-
gilbeert
- Czterokółkowiec bez hamulców
- Moje rolki: Rollerblade Astro 5
Proszę, koniecznie zaplanuj również inne atrakcje a na autodrom wpadnij przy okazji.rslawin pisze:Mam zamiar się jutro wybrać z całą rodzinką. Mam nadzieje że warto. Bo muszę az z Bogatynii drolować.
Może będzie ktoś z dziećmi
Pozdrawiam
Mam nadzieję, że nie wprowadzam w błąd moim opisem na Wrocek.pl - autodrom przy Rakietowej, starałem się być w miarę obiektywny.
gilbeert
Pozdrawiam wszystkich, którzy przewinęli się przez dzisiaj przez torgilbeert pisze:Dzięki Wszystkim za wspólne kręcenie się po autodromie.
Wszyscy, co nie byli - niech żałują!
Mam nadzieję, że z tygodnia na tydzień będzie nas tam coraz więcej.
Na takiej grupce właściciele w żaden sposób nie zarobią. Póki co rolki
nie rokują dobrze
Przyznam, że lepszym pomysłem było by jeżdżenie rano, bez gokartów,
ale do tego trzeba zebrać ekipę
-
bernihor
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Witajcie wszyscy: zarówno rolujący dzisiaj na Rakietowej z którymi jeździłam, których mijałam jak i obserwujący nasze nadludzkie zmagania. Dzięki za wspólną zabawę i choć pogoda była nadspodziewanie doskonała nie daliśmy się zdzierając kolejne milimetry kółek. Rozpoczęliśmy kolejny tydzień okupacji tego toru a że nie ostatni w tym sezonie do zobaczenia więc za tydzień 
Pozdrowionka, Marta