Bedziemy chyba jedyna grupka na rolkach przy wejsciu na Stegny.Cleo pisze:a jak was poznam??
Rolkarze Warszawscy
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: powerslide c
- Jeżdżę od: 04 lip 1998
- Kontakt:
piątkowe spotkanie RW nie odbyło sie tak jak planowalismy
Z powodu wypadku Ariela i nieprzybycia kilku osob zostałem tylko ja i Krzysiek. pojeździlismy razem z Grzegorzem troche po torze a potem udalismy sie wzdłóż Sobieskiego potem odbilismy w Bonifacego i do dolinki słuzewieckiej nastepnie rosoła i wzdłuż trasy 179 czyli Surowieckiego. Niestety zdarzył nam sie niemiły incydent z pewnym panem ktory probował zajechac nam droge a poźniej gonił nas po osiedlu

Z powodu wypadku Ariela i nieprzybycia kilku osob zostałem tylko ja i Krzysiek. pojeździlismy razem z Grzegorzem troche po torze a potem udalismy sie wzdłóż Sobieskiego potem odbilismy w Bonifacego i do dolinki słuzewieckiej nastepnie rosoła i wzdłuż trasy 179 czyli Surowieckiego. Niestety zdarzył nam sie niemiły incydent z pewnym panem ktory probował zajechac nam droge a poźniej gonił nas po osiedlu
Pozdrawiam
Michał Machowski
Nightskating Warszawa (www.nightskating.waw.pl)
Warszawskie Stowarzyszenie Rolkarskie Polskater
Rollschool - szkoł jazdy na rolkach i wrotkach (www.rollschool.pl)
Rolkowa MapaWarszawy - www.rolkowamapa.pl
Michał Machowski
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Chyba zaczyna sie klarowac rolkowy kalendarz tygodniowy dla Warszawy, w ktorym kazdy - mam nadzieje - znalajdzie cos dla siebie.
Taki wstepny zarys:
Taki wstepny zarys:
- wtorek od g. 17:30 - Stegny: tor, placyk, w razie deszczu restauracja;
piatek od g. 17:30 - Rolkarze Warszawscy (szybszy przejazd przez/poza miasto) albo Masa Krytyczna;
niedziela od g. 10:00 - pl. Zelaznej Bramy (przejazd przez miasto).
Miłość wzrasta poprzez miłość
-
art
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Dodam jeszcze, że zwykle w soboty i niedziele w okolicach godziny 15-16 na Szczęsliwicach zbiera się grupa osób, które grają w hokej.Ariel pisze:Chyba zaczyna sie klarowac rolkowy kalendarz tygodniowy dla Warszawy, w ktorym kazdy - mam nadzieje - znalajdzie cos dla siebie.
Taki wstepny zarys:W pozostale dni tygodnia pozostaja parki, podworka i sciezki rowerowe.
piatek od g. 17:30 - Rolkarze Warszawscy (szybszy przejazd przez/poza miasto) albo Masa Krytyczna;
- sylviku
- Czterokółkowiec bez hamulców
Czy ktoś się wybiera w niedzielę? Nie byłam nigdy na takich wspólnych "jazdach" przez miasto a jeśli się zdecyduję to fajnie jakbym nie była samaAriel pisze:Chyba zaczyna sie klarowac rolkowy kalendarz tygodniowy dla Warszawy, w ktorym kazdy - mam nadzieje - znalajdzie cos dla siebie.
Taki wstepny zarys:W pozostale dni tygodnia pozostaja parki, podworka i sciezki rowerowe.
- Ariel
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: 4x110 Powerslide TripleX C2
- Jeżdżę od: 01 lip 2005
- Kontakt:
Sylviku, dzis sporo osob jezdzacych w niedziele po W-wie bylo chyba w Paryzu... http://www.zico-skating.com/forum/viewtopic.php?t=1311
Nie wiem czy przejazd sie odbyl...
Fajnie, ze wrzucilas fotke, wiadomo juz z kim mozna bedzie zagadac
Miłość wzrasta poprzez miłość
- sylviku
W sumie to jedyna jaką mam na rolkach i to ze zdjęcia, które Sławek wrzucał.Ariel pisze:Sylviku, dzis sporo osob jezdzacych w niedziele po W-wie bylo chyba w Paryzu... http://www.zico-skating.com/forum/viewtopic.php?t=1311
Ale nieaktualna, bo mam od wczoraj kask no i nowe ochraniacze hahahaha.
w końcu się nie wybrałam, bo nikt nie odpisywał więc chyba nikt nie poszedł.
- Caravan
- Prześcigant 4x100mm
- Kontakt:
sylviku pisze:Ale nieaktualna, bo mam od wczoraj kask no i nowe ochraniacze hahahaha.
Zuch dziewczyna
Pozdrawiam
Caravan
SALOMON THUNDER UFS 237EA
SALOMON CHAZ SANDS UFS 247EA
SEBA FR2 243
http://www.zut-projekt.pl
Caravan
SALOMON THUNDER UFS 237EA
SALOMON CHAZ SANDS UFS 247EA
SEBA FR2 243
http://www.zut-projekt.pl
- Parzival
- Czterokółkowiec
Napisz gdzie zamierzasz dokładnie wpaść i w jakich godzinach. Jak będzie dobra pogoda to razem poszalejemy (i nie tylko na placu zabaw)Cleo pisze:No a ja to nie zuch skoro specjalnie by z wami pobrykać wpadam wieczorem 5 czerwca do Wawki i pozostaję na cały 6 i licze na przejazd wieczorny w którys dzięn a może i w oba, i takie tam swawole na placu zabawCaravan pisze: Zuch dziewczyna(...)
<FREERIDE>
- michał1990
- Prześcignął Chuck`a...
- Moje rolki: powerslide c
- Jeżdżę od: 04 lip 1998
- Kontakt:
tak przy okazji to oczywiscie rolakrze powinni sie stawic na "MAsie na Autyzm" 2 czerwca
http://www.masanaautyzm.pl
http://www.masanaautyzm.pl
Pozdrawiam
Michał Machowski
Michał Machowski
-
Malina
- Czterokółkowiec
Jak trafic na Stegny
Hej!
Dzis wtorek, wiec zgodnie z planem tygodnia jaki kiedys zapodal Ariel, wybieram sie dzis na Stegny
Mysle ze dotre kolo 18, 18:30.
I tu pytanie: czy mozecie napisac jak tam trafic? Sorry jesli to juz gdzies bylo omawiane, ale zero czasu w pracy by szukac.
Jakis autobus, nazwa przystanku i potem mniej wiecej trafie bo raz w zyciu bylam (na lyzwach zima). Bede jechac z centrum wawy (dworzec PKP).
Pozdrowionka
Malina
Dzis wtorek, wiec zgodnie z planem tygodnia jaki kiedys zapodal Ariel, wybieram sie dzis na Stegny
I tu pytanie: czy mozecie napisac jak tam trafic? Sorry jesli to juz gdzies bylo omawiane, ale zero czasu w pracy by szukac.
Jakis autobus, nazwa przystanku i potem mniej wiecej trafie bo raz w zyciu bylam (na lyzwach zima). Bede jechac z centrum wawy (dworzec PKP).
Pozdrowionka
Malina
-
Malina
- Czterokółkowiec
Re: Jak trafic na Stegny
Sorrry powinnam byla pewnie o to zapytac w watku o Stegnach, ale sie zarollkowalam, i wpisalam tutaj. Mam nadzieje, ze to nikomu nie przeszkadza wiec niech tak juz zostanie.Malina pisze:Hej!
Dzis wtorek, wiec zgodnie z planem tygodnia jaki kiedys zapodal Ariel, wybieram sie dzis na StegnyMysle ze dotre kolo 18, 18:30.
MAL
- sylviku
Hejka 
Może to ci pomoże:
http://www.ztm.waw.pl/baza/20070529/PRZYST/3030.HTM
http://www.wosir.waw.pl/index.php?id=70
Tor Stegny jest prawie na rogu ulic Sobieskiego i Sikorskiego. Jak wysiądziesz to idziesz w stronę Doliny Służewieckiej i po prawej stronie zobaczysz pewien obiekt na malutkim "wzniesieniu".
Jak wejdziesz to najpierw idziesz do kasy, czyli w stronę wejścia na tor zanim na niego wkroczysz to po prawej stronie jest kilka schodków i tam jest kasa.
Mam nadzieję, że ci nie namieszałam. Jak będziesz to odezwij się do takiej jedej w niebieskim kasku i z czerwonym plecakiem na plecach
Będę to ja. I też mniej więcej miedzy 18.00 a 19.00
Może to ci pomoże:
http://www.ztm.waw.pl/baza/20070529/PRZYST/3030.HTM
http://www.wosir.waw.pl/index.php?id=70
Tor Stegny jest prawie na rogu ulic Sobieskiego i Sikorskiego. Jak wysiądziesz to idziesz w stronę Doliny Służewieckiej i po prawej stronie zobaczysz pewien obiekt na malutkim "wzniesieniu".
Jak wejdziesz to najpierw idziesz do kasy, czyli w stronę wejścia na tor zanim na niego wkroczysz to po prawej stronie jest kilka schodków i tam jest kasa.
Mam nadzieję, że ci nie namieszałam. Jak będziesz to odezwij się do takiej jedej w niebieskim kasku i z czerwonym plecakiem na plecach