Od soboty ćmi mnie (już widzę te wasze śmiejące się ze mnie gęby
Pomóżcie dobre ludzie!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Mnie trochę bolały po ćwiczeniach na torze we Wrocławiu. Trudno toma_nea pisze:Mnie ostatnio zaczęły boleć kolana jak dłużej pojeżdżę. Nie wiem, czy to kwestia przeciążenia tylko , bardziej się pooszczędzać przez jakiś czas i to po prostu olać, czy zapowiedź CZEGOŚ![]()
Stosujcie rozgrzewki...ma_nea pisze:Hmmm ale ja nie jestem osobą, która nie ćwiczy niczanim zaczęłam jeździć na rolkach dużo jeździłam na rowerze więc chyba nie jest to kwestia "zastanych" mięśni czy ścięgien. A mnie nie bolą mięśnie tylko jakby w środku w kolanie jakaś kostka czy coś
Na kolana szkodzą pomidory i papryka. Pomaga groch, tran, twaróg, galaretki, żelki.ma_nea pisze:hmmm a jakie pokarmy szkodzą na kolana?![]()
Szkoda, że nie mogę skorzystać z zaproszenia, niestety nie wybieram się w najbliższym czasie do WarszawyMoże faktycznie za mało się rozgrzewam, z reguły na miejsce rolkowania przyjeżdżam na rowerze i to zazwyczaj traktuję jako rozgrzewkę dodając ew. jakieś skłony, przysiady i wymachy ramion. Po dzisiejszym "treningu" kolana bolą jakby mniej, może nieświadomie jakieś "dobre pokarmy" wcześniej zjadłam.