na wrotkach nie jeździłem ale na pewno jest spora roznica mierzy wrotkami a rolkami.
Maraton to kwestia wczesniejszczego przygotowania ale jako sam dystans nie jest trudny do pokonania:) w sumie liczy sie dobra zabawa
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Farmazonów Ci ktoś naopowiadałpoczątkująca pisze:słyszałam opinie, że nie należy sie brać za rolki, jezeli się nie opanowało jazdy na łyżwachA
Powiem tak:początkująca pisze:Moj problem polega na tym, ze nigdy nie jeżdziłam na łyżwach, a słyszałam opinie, że nie należy sie brać za rolki, jezeli się nie opanowało jazdy na łyżwachAle niekiedy siła perswazji działa cuda ...
Pole Mokotowskie to sobie raczej odpusc - duzo ludzi i taki sobie asfalt, w ktorym przy obecnych upalach kolka grzezna po osiepoczątkująca pisze:Warszawa - MokotówCzy trasa twoich treningów obejmuje Pola Mokotowskie ?
![]()
Hejka,początkująca pisze:Hey ! Te wszystkie filmiki z nauką jazdy sa oczywiście bardzo pomocne, pod warunkiem, że ktoś już umie utrzymać równowagę na rolkachJa, natomiast, jestem w tej komfortowej sytuacji, że dopiero zamierzam zakupić cały sprzęt. Do tej pory jeździłam na klasycznych wrotkach ... Mam prośbę, czy ktokolwiek mógłby mi podać namiary jakiegoś instruktora ? Ponieważ pod okiem specjalisty chciałabym sie przekonać, czy w ogóle ten sport mi odpowiada i czy jest sens odrzucać wrotki
Poza tym zachęcająco brzmi wzięcie udziału w maratonie