Jak już będziesz w Gdańsku to przejdź się Długim Targiem i zobacz jak wygląda przejazd przez (chyba to się nazywa Zielony Most) most na kanałem i bój sie tego miejsca
Maraton Solidarności w Gdańsku 2007
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
Wszystkie posty w tym dziale dotyczą zawodów jazdy szybkiej na rolkach. Prośba o wpisywanie nowych tematów wg zasady: data, miejsce, rodzaj wyścigu, czego temat dotyczy, np. "2009.09.19 Berlin Marathon - gdzie odebrać pakiet?", "2009.05.12-13 Poznańska Majówka - galeria zdjęć".
- Marcus2902
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
A moze dałoby się przepłynąć kanał wpław ?? Bo jesli nie - to kanałALAN54 pisze:Hej Marcus2902!
Jak już będziesz w Gdańsku to przejdź się Długim Targiem i zobacz jak wygląda przejazd przez (chyba to się nazywa Zielony Most) most na kanałem i bój sie tego miejsca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
reszta trasy o dobrej nawierzchni. POZDO i DO ZOO ALAN54
Jura Skating Częstochowa

- admiral
- Pięciokółkowiec 80mm
Alan, przestań straszyć ludzi.ALAN54 pisze:Hej Marcus2902!
Jak już będziesz w Gdańsku to przejdź się Długim Targiem i zobacz jak wygląda przejazd przez (chyba to się nazywa Zielony Most) most na kanałem i bój sie tego miejsca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na moście wcale nie jest źle... tam jest tragicznie
- Toudi
- Prześcignął Chuck`a...
- Kontakt:
Nie płyń - rozpuści ci smar w łozyskach, kółka i kolory na koszulce. To prawdziwy kanał.Marcus2902 pisze:A moze dałoby się przepłynąć kanał wpław ?? Bo jesli nie - to kanałALAN54 pisze:Hej Marcus2902!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Piotr
- Darko
- Czterokółkowiec bez hamulców
Czy ten bruk na moście jest jeszcze gorszy niż ten przed metą w Toruniuadmiral pisze:Alan, przestań straszyć ludzi.ALAN54 pisze:Hej Marcus2902!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na moście wcale nie jest źle... tam jest tragicznie![]()
Darek
-
marek_katowice
- Pięciokółkowiec 80mm
- Jeżdżę od: 01 maja 1999
A to pech!!! Na pocieszenie - widziałem gościa z reką w gipsie i jechał na rolkach!!! Nie były to zawody aleeee można spróbować. Nagroda pewna - za walecznośc.Alandy pisze:mimo ze sie zarejestrowałem to nie wystartuje![]()
miałem dzis niestety perfidny upadek przy sporej predkosci (te #^&#&#& Polskie drogi) i skonczyło sie skomplikowanym złamaniem reki![]()
własnie wrociłem ze szpitala
co najmniej 6 tygodni bez rolek - załamka...
Pozdrawiam
Marek
P.S.
a gips dali ci tradycyjny czy "lekki"?
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
zawsze też pomocą służa sprzedawcy z jarmarku - zaoferując np, krzesłoDarko pisze:Czy ten bruk na moście jest jeszcze gorszy niż ten przed metą w Toruniuadmiral pisze:Alan, przestań straszyć ludzi.ALAN54 pisze:Hej Marcus2902!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Darek
- PeterCave
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Alandy pisze:mimo ze sie zarejestrowałem to nie wystartuje![]()
miałem dzis niestety perfidny upadek przy sporej predkosci (te #^&#&#& Polskie drogi) i skonczyło sie skomplikowanym złamaniem reki![]()
własnie wrociłem ze szpitala
co najmniej 6 tygodni bez rolek - załamka...
Trzymaj się, jesteśmy z Tobą
Pozdrawiam Piotrek
- Darko
- Czterokółkowiec bez hamulców
Hm.... oferta dobra ale krzesło podejrzewam nie pojedziePiotr B pisze:zawsze też pomocą służa sprzedawcy z jarmarku - zaoferując np, krzesłoDarko pisze:Czy ten bruk na moście jest jeszcze gorszy niż ten przed metą w Toruniuadmiral pisze: Alan, przestań straszyć ludzi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Darek
ale specjalny wózek na duzych kołach,bryczka,wóz drabiniasty nawet taczka z ekipą do pchania przez bruk rolkarzy mile widziana