A ja myslałem ze chcesz nawiązać do swojego zabieguadmiral pisze:Prośba do ADMINÓW
Przenieście wątek do działu zdrowie.
temat-TYŁECZEK BASI- DZIEŃ PO DNIU
Dachowanie na 8PM :)
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- Marek
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Re: nowy wątek
-
kmieto7
Tak czy inaczej chyba bolało
Ale nie martw się widziałem dziewczyny bardziej zjechane w sensie liszaje asfaltowe
Niektórzy co byli w zeszłym roku w Lubinie na MP na torze i ulicy to może zwrócili uwagę na tą dziewczynę

Miała zdartą całą lewa rękę i lewa nogę. Brrrrrrrrr

Miała zdartą całą lewa rękę i lewa nogę. Brrrrrrrrr
Ostatnio zmieniony pn października 15, 2007 7:21 przez kmieto7, łącznie zmieniany 1 raz.
- bayya
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x110mm
- Moje rolki: Simmons Racing Tarrega 4x100
- Jeżdżę od: 01 kwie 2007
- Kontakt:
Newsy - byłam dzisiaj u lekarza, trochę na mnie nakrzyczał, że nie pojechałam od razu na pogotowie, ale wczoraj nie było jeszcze aż tak źle. Nic nie jest złamane, mam za to krwiaka w mięśniu, gdybym od razu się z tym zgłosiła to by mi to całe osocze i krew zdrenowali, a teraz jest już za późno, bo podobno krew zaczęła już krzepnąć i trzeba poczekać aż samo się wchłonie, a może to potrwać nawet do miesiąca
Dostałam tylko jakieś maści i muszę wsmarowywać je codziennie kilogramami.
Operacja biodra, którą miałam mieć w piątek odwołana aż do wchłonięcia krwiaka, ale skoro nie mam operacji to przynajmniej na salę będę mogła chodzić
A jak będę leciała na tyłek to będziecie musieli mnie łapać, bo ponowny upadek może boleć 
Operacja biodra, którą miałam mieć w piątek odwołana aż do wchłonięcia krwiaka, ale skoro nie mam operacji to przynajmniej na salę będę mogła chodzić
- grgur
- Ścigant 4x110mm
bayya pisze:Newsy - byłam dzisiaj u lekarza, trochę na mnie nakrzyczał, że nie pojechałam od razu na pogotowie, ale wczoraj nie było jeszcze aż tak źle. Nic nie jest złamane, mam za to krwiaka w mięśniu, gdybym od razu się z tym zgłosiła to by mi to całe osocze i krew zdrenowali, a teraz jest już za późno, bo podobno krew zaczęła już krzepnąć i trzeba poczekać aż samo się wchłonie, a może to potrwać nawet do miesiącaDostałam tylko jakieś maści i muszę wsmarowywać je codziennie kilogramami.
Operacja biodra, którą miałam mieć w piątek odwołana aż do wchłonięcia krwiaka, ale skoro nie mam operacji to przynajmniej na salę będę mogła chodzićA jak będę leciała na tyłek to będziecie musieli mnie łapać, bo ponowny upadek może boleć
I pomyśleć ,że to całe zamieszanie jest przeze mnie
- Janusz
- Redaktor wrotkarstwo.pl
- Moje rolki: Schaenkel Edge R
- Jeżdżę od: 01 lip 2002
Potwierdza to (poniekąd) tezę z przypowiści Edwarda "Dudka" Dziewońskiego:grgur pisze: Mnie też dupsko (przecież nie będę pisał tyłeczek) boli
"Mówił mi raz tęgi, bardzo uczony profesor: niektóre powiedzonka zbyt precyzyjne nie są. A wśród tych nieprecyzyjnych, mętnych powiedzeń grupy wyróżnia się to zwłaszcza, że dana rzecz jest do du..y. Językoznawczej lupy tak tedy tutaj użyję: mówiąc, że coś jest do du..y, należy dodawać, do czyjej. Bo jeśli - ciągnął profesor - do pewnej znajomej Pani, na której widok zawsze dech zapiera mi w krtani, bo ona nie idzie, lecz frunie, jak pasaż przez klawisze i tym co trzeba, tak lekko i tak cudownie kołysze, więc jeśli do owej Pani, zwiewnej, ulotnej, czarownej jest owo coś - rzekł profesor - to jest to po prostu cudowne... A jeśli do mojej, wspartej o nóg grube słupy, do mojej - rzekł profesor - to oczywiście do dupy!"
- PeterCave
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Re:
Trochę czasu od upadku już minęło, a raportów jak nie było, tak nie ma.bayya pisze:Janusz super cytathehe
grgur, nie przejmuj się, każdemu może się zdażyć. Jak to mówią, do wesela się zagoiA że wesela póki co w planach nie mam to zostało jeszcze mnóstwo czasu na gojenie się
![]()
![]()
Czekamy na obfite relacje poparte dokumentacją fotograficzną
Pozdrawiam Piotrek
- bayya
- Szybszy niż Chuck Norris na 4x110mm
- Moje rolki: Simmons Racing Tarrega 4x100
- Jeżdżę od: 01 kwie 2007
- Kontakt:
Re: Re:
Tak, tak a potem Zico mówi, że zaśmiecam forum moim tyłeczkiemPeterCave pisze: Trochę czasu od upadku już minęło, a raportów jak nie było, tak nie ma.
Czekamy na obfite relacje poparte dokumentacją fotograficzną
- PeterCave
- Jeżdżę od: 09 kwie 2005
- Kontakt:
Re: Re:
A cóż to za propozycja?bayya pisze: Tak, tak a potem Zico mówi, że zaśmiecam forum moim tyłeczkiem![]()
![]()
Jak chcesz zobaczyć jak się zagoiło to musisz osobiście
![]()
![]()
Ale dla dobra polskiego wrotkarstwa poświęcę się i sprawdzę jak się zagoiło, przygotuję techniczną dokumentację fotograficzną, ale podzielę się ze światem tylko informacją czy się zagoiło czy nie.
Pozdrawiam Piotrek
- Marek
- Prześcignął Chuck`a...
Re: Dachowanie na 8PM :)
Ale nuda

- Janusz
- Moje rolki: Schaenkel Edge R
- Jeżdżę od: 01 lip 2002
Re: Dachowanie na 8PM :)
Marek pisze:Ale nuda![]()