Namiar do Prusa
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Jetem trochę zaskoczony, złymi opiniami na temat p. Prusa.
Sam podowałem adres dlatego czuję sie wywołany do tablicy.
Koleżanki i Koledzy (min. ja i moja córka) z Dębna zamawialiśmy już tam kilka par butów i nigdy nie mielismy żadnych problemów. Wszelkie sprawy były zawsze wykonywane zgodnie z wcześniejszymi umowami( ceny, fason, kolory, terminy, transport). Jedną parę butów nasz kolega otrzymał za darmo. Inny but z pęknietym carbonem został wymieniony od ręki w ramach reklamacji. Jeden z naszych kolegów został przeszkolony w formowaniu butów. Czesto też korzystaliśmy z dużej wiedzy p. Prusa. Proszę też porównajcie ceny. Są one zawsze korzystne.
Powodzenia
Sam podowałem adres dlatego czuję sie wywołany do tablicy.
Koleżanki i Koledzy (min. ja i moja córka) z Dębna zamawialiśmy już tam kilka par butów i nigdy nie mielismy żadnych problemów. Wszelkie sprawy były zawsze wykonywane zgodnie z wcześniejszymi umowami( ceny, fason, kolory, terminy, transport). Jedną parę butów nasz kolega otrzymał za darmo. Inny but z pęknietym carbonem został wymieniony od ręki w ramach reklamacji. Jeden z naszych kolegów został przeszkolony w formowaniu butów. Czesto też korzystaliśmy z dużej wiedzy p. Prusa. Proszę też porównajcie ceny. Są one zawsze korzystne.
Powodzenia
- dzosef
- Pięciokółkowiec 80mm
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
- Kontakt:
Sprawa się wyjasniła, niestety albo stety zrezygnowałem z usług firmy Prus Sport. Dlaczego? W listopadzie specjalnie pofatygowałem sie do Piły, zrobiliśmy odlew, zamówiłem, wpłaciłem zaliczke. Miały być "prawdopodobnie w grudniu" W grudniu dowiedziałem się, że już będą w styczniu, w styczniu, że na pewno w lutym! A w lutym, że lada dzień na 100%. Oczywiście każdy kontakt poprzedzały kilkudniowe próby dodzwonienia się po kilkanaście razy. Generalnie kontakt graniczył z cudem, a w przeciągu kilku ostatnich dni nie mogłem dodzwonic się w ogóle, pomimo kilkunastu, a właściwie kilkudziesięciu prób jakiegokolwiek kontaktu. Na szczęście miałem coś do załatwienia służbowego w okolicach i podjechałem odebarć zaliczkę, okazało się, że moje odlewy w ogóle nie zostały ruszone...
Osobiście ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!
Przede wszystkim ściemnianie typu: tak będzie, tak oczywiście, już niedługo, lada chwila, itp...
Osobiście ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!
Przede wszystkim ściemnianie typu: tak będzie, tak oczywiście, już niedługo, lada chwila, itp...