Na ogół dwa razy dziennie treningi. Dostaliśmy w kość (no może nie wszyscy).
Ja nabawiłem się zapalenia ścięgna i pochewki przedniego mięśnia piszczelowego i w drugiej połowie musiałem wyłączyć się z większości treningów
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Akurat tym razem nie, ale film potwierdza, że kierunek wyjazdu jest słusznyJanusz pisze:Nie spotkaliście tam tych gości?
Toudi pisze:Poważnie mówiąc, to myślę, że gdyby kupić duży kawałek polerowanej blachy nierdzewnej z jakąś niedużą konstrukcją usztywniającą, to można takie coś zamontować na punciaku używając bagażnika rowerowego montowanego na klapie.
Może nawet mógłby to zrobić ten magik, który tuningował jedno z naszych aut.
Niestety jedno a większe kosztowałoby tyle co 3-4 mniejsze, a ludzi by nie zabrało...Ale pomysł jest ciekawy i byc może w kolejnych latach możliwy do realizacji.Mrmysterious pisze:Jak "Toud" wiesz...
tuningowanie bylo juz po raz wtory wiec pytanie do Wojciechaa.H (kielo "vermittungow") momy "tom"
Niemniej zagdzam sie w pelni z Przemyslawem, ( Ariel) ktory podajac temac np :
jedno, a duze
ma pelna racje i to nie tylko co do owocow w zamienniku na ....
ps. ciesze sie, ze Hiszpan ( Roberto) jest przynajmniej w "tle" z Nami
Toudi pisze:Poważnie mówiąc, to myślę, że gdyby kupić duży kawałek polerowanej blachy nierdzewnej z jakąś niedużą konstrukcją usztywniającą, to można takie coś zamontować na punciaku używając bagażnika rowerowego montowanego na klapie.
Może nawet mógłby to zrobić ten magik, który tuningował jedno z naszych aut.