http://www.nauka.wrotkarstwo.pl/

Serdecznie zapraszamy!
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave

Aga mi pomagamichał1990 pisze:ktoś jeszcze oprócz Zico uczy??:)
Ja...michał1990 pisze:ktoś jeszcze oprócz Zico uczy??:)
W Polsce trochę osób ma, ale to zdecydowanie za mało. I jeszcze część w dodatku zrobiła tylko po to, aby mieć papierekmichał1990 pisze:Licencje ma tylko Zico:)![]()
![]()
A niekórzy w ogóle o tym nie wiedzieli ...zico pisze:W Polsce trochę osób ma, ale to zdecydowanie za mało. I jeszcze część w dodatku zrobiła tylko po to, aby mieć papierekmichał1990 pisze:Licencje ma tylko Zico:)![]()
![]()
![]()
![]()
Powiem w skrócie - jak się chce - to się da. Nie ma czegoś takiego jak podanie na talerzu dla idei.Drzastwa pisze:A niekórzy w ogóle o tym nie wiedzieli ...
Trzeba czytać forum!!!Drzastwa pisze:A niekórzy w ogóle o tym nie wiedzieli ...zico pisze:W Polsce trochę osób ma, ale to zdecydowanie za mało. I jeszcze część w dodatku zrobiła tylko po to, aby mieć papierekmichał1990 pisze:Licencje ma tylko Zico:)![]()
![]()
![]()
![]()
Albo google Twoim przyjacielemWFH pisze:Trzeba czytać forum!!!
Pisałem Ci już w innym temacie z czego to wynika - kursy we wszystkich dyscyplinach sportu mają podobny czas trwania.MirekCz pisze:A co do kursu instruktora to jak dla mnie jest niestety przegięty terminowo. Jak ktoś chce się tym zajmować zawodowo jak Kuba to jest ok, bo poświęcić na to 10 dni może - będzie owocowało w przyszłości.
Ja chciałbym go zrobić żeby lepiej uczyć ludzi. Od czasu do czasu ktoś się na malcie pyta o porady, albo pomagam znajomym to zawsze po takim kursie wiedziałbym lepiej jak komuś doradzić. Tak to zostaje mi podglądanie Kuby i własne doświadczenia z okresu nauki.