Barillo:
Niestety zdecydowana większość z nas nie potrafi tobie pomóc w tanich rolkach, bo ich nigdy nie miała na nogach.
O firmie "Worker" słyszę pierwszy raz w życiu a jeźdzę regularnie przez ostatnie 6 lat + z 15 lat temu też trochę jeździłem.
A jaka jest różnica między rolkami a Rolkami (i to nawet tymi z niższej półki) się kiedyś przekonałem na własnej skórze. Taka mała dziewczynka zjechała z ostrej górki... na dole praktycznie stała. No to co.. tak samo słabo jeździłem, no ale dziewczynka potrafi to ja też

Na dole o mało co nie porozbijałem aut, bo miałem całkiem konkretną prędkość co w połączeniu ze słabymi umiejętnościami i chęcią natychmiastowego stanięcia dało ciekawe rezultaty w dziedzinie akrobatyki.
Prawda jest taka że te workery wyglądają ok. Jak będą tobie dobrze pasować to pewnie będziesz miał sporą przyjemność z jazdy. Chociaż są tu na forum też tacy, którzy po takich zakupach musieli zabezpieczać jakieś wystające śruby w bucie rolek, bo ich uciskały... tyle o jakości. Inna sprawa, że dokładając te 50% masz już markowe rolki, które doskonale się nadają do nauki i jazdy rekreacyjnej -
http://zicoracing.com/index.php?product ... rod_id=332 .