Zastanawiam się nad modelami Fusion X5 lub Twister 243, chciałbym spytać Was co o nich sądzicie i które będą lepsze.
Chodzi mi o slalom i jazdę miejską, strasznie mi się spodobała ta zabawa z kubeczkami
Pozdrawiam
Artur
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Moj numer nie jest za duzy, a dokładnie 42. Mam jeszcze moje stare rollerblady modelu nie pamietam, leża jak ulałjarekt pisze:Nie chce sie powtarzac ale jesli masz duza stope to X5 odpadaja - od numeru 44,5 (AFAIR) X5 maja dluzsza szyne i slalom odpada.
Dziekuję, wiec wychodzi na to, że Twistery sobie lepiej poradzą.freerider pisze:Jak masz 42 to będziesz mieć frame 243 mm.
Opis X5 masz tu http://www.janarolki.pl/forum/topic.asp?TOPIC_ID=496
Chociaż na slalom chyba twister lepszy i dla mnie dlatego że ma frame w standardzie RB czyli jakby co to możesz sobie kupić np: frame Seba.
X5 ma USF czyli jak by co to wybór masz ogromny ale szyn do streeta czy verta. Slalomowych chyba nie ma.
Trzeba tylko wspomnieć na marginesie, ze taka kompatybilność kosztuje jakoś siakoś 100 euro.freerider pisze:Jak masz 42 to będziesz mieć frame 243 mm.
Chociaż na slalom chyba twister lepszy i dla mnie dlatego że ma frame w standardzie RB czyli jakby co to możesz sobie kupić np: frame Seba.