Ostatnio mam myslowe czy jechac maraton w Krakowie na Twisterach z Bananem na nowych kolach czy na Powerslide Cell z 4-ma kolkami 84
Na razie bardzoej do Twisterow sie sklaniam - kwiestia przyzwyczajenia.
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
To ja bym na Twoim miejscu przyjechał do Krakowa 24h wcześniej i pogadał z organizatorami to moze pozwolą Ci kubeczki rozstawić na trasiekoziar2 pisze:Ostatnio mam myslowe czy jechac maraton w Krakowie na Twisterach z Bananem na nowych kolach czy na Powerslide Cell z 4-ma kolkami 84
Zachwyt byl i pozostal jedynie moj blednik przez pierwszy dzien wariowal i z cala reszta jestem za ,i do miasta i na miejscowke ,i wbrew temu co pisze Agent o wiele latwiej mi jezdzic po naszych kochanych chodnikach z zalozonym bananem. Sprobowalem zalozyc niedawno do drugich rolek prosty set i lipa to byl blad .Slawek pisze:Jak pierwszy raz zalozylem to bylem zachwycony.... Od tej pory nie zakladam innego zestawu kolek.... Jak to juz napisano powyzej po pewnym czasie banan i tak sie sam zrobi - tylko po co tyle czekac i sie meczyc.... ?
Z Ikei ?!koziar2 pisze:pomysl dobry tylko skad ja wezme 52 tys, kubkow
Nie mów ze do Celli 07/08 wchodza kółka 84mm! Ja tu obsmarowywuje te biedne rolki w kazdym poscie za to, ze zeby zrobic banana trzeba kupic az 6 kółek 76 mm (76/76/80/76) a tu wystarczylyby 2 kółka 84 mm wstawione na 3 pozycje i efekt bylby identyczny (80/80/84/80). Kurcze, ze czlowiek nie myslikoziar2 pisze:Kupilem 3 komplety Hyperow concrete ostatnio, 8 kolek 80mm i 4 kolka 76; mam nadzieje ze banan przezyje a jak nie to wrzuce nowe 80 do srodka a starte na zewnatrz i banan bedzie dalejprobowalem jechac na plasko ale jakos za bardzo przyzwyczajony jestem
Nie wiem z reszta, zobacze jeszcze, moze zaloze powerslide cell z 4x84 na plasko i jakos przemecze te pare km zanim kolka sie dotra
Teraz musze tylko doprowadzic noge do porzadku bo wlasnie wrocilem z rolek i niefortunnie na kubkach mi sie nogi poplataly i przygniotlem moim prawie 100kg ciezarem noge... Cos w kolanie ale mysle ze to tylko niegrozne naciagniecie miesni albo stluczenie i przejdzie do niedzieli