Szczecin-rolki
Moderatorzy: MirekCz, null, PeterCave
Regulamin forum
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Każdy nowy temat rozpoczynamy od podania nazwy miejscowości w nawiasie, ewentualnie daty, informacji lub zapytania np. [Poznań] 02.04.2007 godz. 10:00 trening na Malcie! lub [Kraków] szukam rolkarzy jeżdżących freestyle slalom.
Re: Szczecin-rolki
Super zdjęcie. Ja uczyłem jeździć żonę trochę wcześniej (jak jej zdjąłem hamulec zaczęła robić crossy) - został po nas tor narysowany kredą (120 cm odstępu). Czekam na profesjonalne kubki w sklepie zico i na razie musi wystarczyć kreda. Z drugiej strony taki "narysowany tor" jest mniej kłopotliwy z uwagi na brak konieczności ustawiania kubków.
Do zobaczenia w tygodniu.
Do zobaczenia w tygodniu.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- Jeżdżę od: 02 sty 2010
Byliśmy dziś z Łukaszem po 18 na arkonce więc mogę oficjalnie poinformować że arkonka jest zamknięta a i na ścieżce asfaltowej bardzo brudno po wczorajszym deszczyku
musimy się więc przenieść na castorame
zaraz zabieram się za zgrywanie zdjęć więc coś w wczoraj powklejamy 
...a ja wróciłem właśnie od ortopedy. Zapalenie kaletki podrzepkowej w lewym kolanie = 2 tygodnie pauzy (ściągali mi jakiś syf z kolana strzykawką). Widać, że ochraniacze do końca nie chronią i trzeba bardziej uważać z upadaniem na kolana. Tak czy inaczej mam nadzieję, że te kilkanaście dni minie jak z bicza strzelił...
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2009 4:17 przez Praga, łącznie zmieniany 1 raz.
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
uuuu
życzymy więc szybkiego powrotu do zdrowia i do jak najszybszego zobaczenia 
- shiru
- Czterokółkowiec
ano, szybkiego powrotu do zdrowia i do szybkiego zobaczenia...
ja dokonałem dziś zakupu kubeczków coby odciążyć już te sztuk 10, które są na stanie. Istnieje też prawdopodobieństwo, że dwa rzędy kubków będą działały dezorientacyjnie na dzieci - co może mieć duże znaczenie strategiczne i da nam przewagę w batalii o kubki ; ) Natomiast same kubki są podobne kubek w kubek do tych już używanych;) i kształtem i kolorem.
Nadajcie znaka na forum kiedy się będziecie wybierać na parking casto, z chęcią dołączę. Będę też musiał pamiętać żeby numerami telefonu się wymienić przy następnej nadarzającej się okazji...
ja dokonałem dziś zakupu kubeczków coby odciążyć już te sztuk 10, które są na stanie. Istnieje też prawdopodobieństwo, że dwa rzędy kubków będą działały dezorientacyjnie na dzieci - co może mieć duże znaczenie strategiczne i da nam przewagę w batalii o kubki ; ) Natomiast same kubki są podobne kubek w kubek do tych już używanych;) i kształtem i kolorem.
Nadajcie znaka na forum kiedy się będziecie wybierać na parking casto, z chęcią dołączę. Będę też musiał pamiętać żeby numerami telefonu się wymienić przy następnej nadarzającej się okazji...
- kimi
- Czterokółkowiec
- Kontakt:
Współczuję... ale zobaczysz , szybko minie tych kilka/kilkanaście dni.
Może spróbuj po wykurowaniu kolana jeździć co 2-gi albo na poczatek nawet co 3-ci dzień, może codzienna jazda była jednak zbyt forsowna dla kolana...
A wracając do naszego wczorajszego spotkania przy kubkach, zgrałam filmy na komputer i zaczęłam zabawę w ich składanie:
http://www.youtube.com/watch?v=isZ1tgaN ... annel_page
P.S. Zapomniałam wczoraj spytać, czy może ktoś bardzo nie chce pokazywać sie publicznie, więc na razie w filmie jest niewielka liczba "aktorów". Kolega D. sam chciał choć przez chwilę pokazać się w internecie, to i zapracował sobie na swoje przysłowiowe 5 min
Jak nie będziecie mieli nic przeciwko temu, to filmy mogę zrobić w rożnych składach osobowych, bo w sumie mamy prawie 500 MB materiału do zabawy
Może spróbuj po wykurowaniu kolana jeździć co 2-gi albo na poczatek nawet co 3-ci dzień, może codzienna jazda była jednak zbyt forsowna dla kolana...
A wracając do naszego wczorajszego spotkania przy kubkach, zgrałam filmy na komputer i zaczęłam zabawę w ich składanie:
P.S. Zapomniałam wczoraj spytać, czy może ktoś bardzo nie chce pokazywać sie publicznie, więc na razie w filmie jest niewielka liczba "aktorów". Kolega D. sam chciał choć przez chwilę pokazać się w internecie, to i zapracował sobie na swoje przysłowiowe 5 min
Jak nie będziecie mieli nic przeciwko temu, to filmy mogę zrobić w rożnych składach osobowych, bo w sumie mamy prawie 500 MB materiału do zabawy
- shiru
- Czterokółkowiec
hehe no rzeczywiście mam swoje przysłowiowe pięć minut. Bardziej by tu pasowało bohater drugiego planu;)
500mb? kiedy wy to nakręciliście? Je generalnie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i rozpowszechnienie mojej fizjonomii natomiast mam ogromne wątpliwości co do jakości moich umiejętności na tych nagraniach...no ale może być zabawnie...
500mb? kiedy wy to nakręciliście? Je generalnie wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i rozpowszechnienie mojej fizjonomii natomiast mam ogromne wątpliwości co do jakości moich umiejętności na tych nagraniach...no ale może być zabawnie...
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
- karola&łukasz
- Czterokółkowiec
My nie zgłaszamy żadnego sprzeciwu z ukazaniem naszych mordek w klipachkimi pisze:Współczuję... ale zobaczysz , szybko minie tych kilka/kilkanaście dni.
- Kaitou
Ja też nie mam nic przeciwko. Nie jestem ścigany przez policję a tego co Bozia mi dała się nie wstydzę
więc z niecierpliwością czekam na efekt końcowy filmików 
Podążaj za ciosem
-
Rolfan
- Ścigant 4x110mm
Praga napisał: Widać, że ochraniacze do końca nie chronią i trzeba bardziej uważać z upadaniem na kolana.
Ochraniacze chronią ale nie przed przetrenowaniem. Oile wiem to ostatnio jezdziłeś prawie codziennie i to dosyc intensywnie. Tak, że byc może jest to tym spowodowane a nie upadkami. Ja onegdaj miałem podobnie i dlatego teraz z umiarem stosuję dawki treningowe. Radzę po przerwie stosować ,oprócz ochraniaczy, stabilizatory kolan lub zwykły bandaż elastyczny. Ja to stosuje od roku, także na łyżwach i stwierdziłem, że zrobilem wielki błąd nie stosując tego wcześniej. Tak czy inaczej przerwa musi być i dlatego Ci wspólczuję.
Kimi. Zawsze w skrytości ducha czułem, że jesteś talentem, bez ironii. Zgadzam sie na publikację tylko proszę zrób tak aby nie było widać tego jasnego miejsca na czubku mojej głowy.Jak już to dorysuj cóś tam. To chyba dla Ciebie żaden problem bo masz w domu Informatyka.
No, pozostaje nam tylko Castorama ale tam bez przeszkod mozna trenowac dopiero o 21.30, za to nie przeszkadzaja dzieciaki ani żadni rowerzyści.
Shiru. Gdzie kupiłeś te kubeczki i za ile?
Ochraniacze chronią ale nie przed przetrenowaniem. Oile wiem to ostatnio jezdziłeś prawie codziennie i to dosyc intensywnie. Tak, że byc może jest to tym spowodowane a nie upadkami. Ja onegdaj miałem podobnie i dlatego teraz z umiarem stosuję dawki treningowe. Radzę po przerwie stosować ,oprócz ochraniaczy, stabilizatory kolan lub zwykły bandaż elastyczny. Ja to stosuje od roku, także na łyżwach i stwierdziłem, że zrobilem wielki błąd nie stosując tego wcześniej. Tak czy inaczej przerwa musi być i dlatego Ci wspólczuję.
Kimi. Zawsze w skrytości ducha czułem, że jesteś talentem, bez ironii. Zgadzam sie na publikację tylko proszę zrób tak aby nie było widać tego jasnego miejsca na czubku mojej głowy.Jak już to dorysuj cóś tam. To chyba dla Ciebie żaden problem bo masz w domu Informatyka.
No, pozostaje nam tylko Castorama ale tam bez przeszkod mozna trenowac dopiero o 21.30, za to nie przeszkadzaja dzieciaki ani żadni rowerzyści.
Shiru. Gdzie kupiłeś te kubeczki i za ile?
Pozdrowienia
- shiru
- Czterokółkowiec
w "kerfurze" przy Turzynie. Dokładnie to na dziale grillowym. To są te same kubki, które ma Karolina i Łukasz. Kupiłem nawet ten sam kolor, z tego względu, że były tylko białe i blado-żółte, a jednak ta zieleń jest dobrze widoczna i myślę, że w późniejszej porze będzie je lepiej widać niż te jasne. Cena to 1,39zł za sztukę. Myślę, że są dostępne w każdym markecie, nazywają się "kubeczki weekendowe".
Dostałem cynk od pana z pogody w TV, że ma padać przez cały tydzień...szkoda. Tak się zastanawiałem czy rzeczywiście nie wpaść na jakieś półpiętro parkingu marketowego i tam spróbować znaleźć kawałek wolnej przestrzeni do jazdy. Jakby ktoś chciał się skusić na to małe szaleństwo to proszę o znaka na forum...
Dostałem cynk od pana z pogody w TV, że ma padać przez cały tydzień...szkoda. Tak się zastanawiałem czy rzeczywiście nie wpaść na jakieś półpiętro parkingu marketowego i tam spróbować znaleźć kawałek wolnej przestrzeni do jazdy. Jakby ktoś chciał się skusić na to małe szaleństwo to proszę o znaka na forum...
- Piotr B
- Prześcignął Chuck`a...
Hej, fajnie wam idzie na tych kubeczkach!!!!