STAŁO SIĘ!
Przecudne Fila Carver 55 Lady 2008 są już u mnie w szafie (czyt. pod łóżkiem)
Mam co prawda jeszcze 14dni na przemyślenie zakupu i ewentualny zwrot do sklepu, ale chyba już u mnie zostaną
Pani w sklepie była bardzo miła i nawet nie grymasiła kiedy odpowiadała na setki moich pytań
Co do gwarancji, to dowiedziałam się, że obejmuje ona wszystko - od śrub począwszy, przez łożyska, płozy, but, zapięcia, etecera, etecera

Pan też był bardzo miły i mimo swojej pewności co do tego, że kółka 90mm się do nich nie zmieszczą, to jednak dał się przekonać na sprawdzenie tego, wykręcił 84, wkręcił większe no i wyszło na moje

także wszystko cacy

Szkoda tylko, że w tych Filach nie istnieje rozmiar pomiędzy 38 a 39. ale wzięłam 39, będą na grubszą skarpetkę ;p albo po prostu mocniej zwiążę ;D
Co do mocowania wózków ;P;P;P;P Tam przez cały ten biały element idzie NA UKOS śruba z gigantycznym gwintem i właśnie to jej skośne ułożenie i wymiary upewniło mnie co do tego, że to mocowanie łatwo nie puści ;P Gdyby śruba była pod kątem prostym, to jeszcze, ale tak, to mi się wydaje to prawie niemożliwe

No ale dla całkowitej już pewności spytałam tę Panią i tego Pana (którzy klęczeli już z tymi rolkami przede mną - modlili się, żebym już sobie poszła

) o możliwość rozwalenia się tego białego elementu (rozwalenia się w ten sposób o którym pisał Zico) i spojrzeli wtedy na mnie jak na głupią tej

dzieki ;P
No....i powiedzieli, że naprawdę nie sądzą, że to tak szybko pójdzie. Jak będzie to zobaczymy

ale gdyby co, to służą serwisem, a jak oni nie podołają, to wysyłają dalej. gwarancja jest dłuuuga, więc bawić się można
To tyle z mojej strony, się pochwalić chciałam

I tak jak napisał Toudi - to jakieś tam udziwnienie, ale i oznaka postępu. A ja się poświęcę i będę na sobie testować te patenty

a nuż okażą się w moim przypadku trafione

a jak nie, to też się odezwę i przyznam Ci Zico rację
Pozdrawiam Was i dzięki za wszystkie zawarte w temacie opinie